Spitalul Clinic Judetean din Arad cere taxa de parcare pentru medici si asistente - Ziare Arad

Stiri Arad  |  0 comentarii

Spitalul Clinic Judetean cere taxa de parcare pentru medici si asistente

Bariera parcarii de la Spitalul Judetean incinge spiritele printre angajati
Rudele bolnavilor care fac vizite sunt tinuti departe de parcarea spitalului, iar angajatii trebuie sa plateasca. Ajunsi la fundul sacului conducerea Spitalului Judetean a gasit o modalitate de a face rost de bani  pe spatele angajatilor.
Criza si datoriile acumulate de Spitalul Judetean au generat o noua taxa pentru medicii si asistentele care-si parcheaza masinile proprii in curtea unitatii medicale. Atunci cand vin la serviciu, medicii si asistentele sunt nevoiti sa plateasca o taxa de parcare in curtea spitalului. Cu tot cu taxa, acestia risca insa sa ramana cu masinile captive in parcare, deoarece dupa ora 17.00, poarta spitalului, la care nimeni nu are cheie, se inchide.
„Nu e normal ca spitalul sa se privatizeze pe banii angajatilor. Pentru mine nu e o suma mare, dar e o problema de principiu. In plus, ce se intampla daca e un incendiu? Bariera e lasata, nu se poate ajunge la sectia noastra cu masina. Daca e o explozie? Cu ce ies copiii externati din spital? Strabat pe jos toata curtea, ca nu poate intra nici o masina pana aici, doar daca plateste”, a declarat Letitia Ioanas, medic. Parcarea mai tot timpul supraaglomerata, e acum aproape goala. In semn de protest, multi angajati au refuzat sa-si cumpere o cartela.

Sursa: Adevarul.ro

23.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *