Sport Remat Zalau volei udmr maghiar vaccin gripa prima casa stiri ziare Zalau

Stiri Salaj  |  0 comentarii

REMAT Zalău are nevoie de o minune ca să-i învingă pe nemţii de la Friedrichshafen

În această seară, de la ora 19.00, Sala Sporturilor din Zalău va găzdui confruntarea dintre formaţia Remat Zalău şi campioana Germaniei VfB Friedrichshafen, meci contând în cadrul Grupei D a Champions League. Andras Geiger, jucător al REMATULUI,  spune că voleibaliştii din Zalău au nevoie de o minune pentru a spera la victorie.

Pentru moment: Liderii UDMR Salaj intorc spatele cetateniei maghiare

Liderul UDMR a mai spus ca, deocamdata, nu considera ca, prin obtinerea cetateniei maghiare, ar avea ceva de castigat. Astfel ca, desi nu exclude posibilitatea solicitarii acestei cetatenii la un moment dat, Seres Denes nu considera ca este un moment oportun sa faca acest pas.

Peste 13.000 de salajeni s-au vaccinat antigripal

Peste 13.000 de persoane din Salaj s-au vaccinat antigripal din 1 noiembrie 2010 – cand a demarat campania de vaccinare in judet – si pana in prezent, cele mai multe doze de vaccin – peste 6.100 – fiind administrate persoanelor varstnice.

Se asteapta noile garantii pentru “Prima Casa”

Programul "Prima Casa" va continua si in 2011. Deocamdata, dupa cum au anuntat reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor, dosarele vor fi preluate dupa aparitia unei noi hotarari de Guvern prin care va fi alocata noua suma pentru garantii pe acest an. In primele zile din 2011, nu se pot primi dosare pentru ca nu mai exista baza legala (ordonanta a expirat la 31 decembrie 2010),

Zalauani amendati drastic pentru trotuare inzapezite

Desi, pana acum, Zalaul a fost ferit de ninsori naprasnice, precum cele de iarna trecuta, zapada a persistat si pe strazi, si pe trotuare. Nici SC Citadin SRL – firma care ar trebui sa asigure deszapezirea in municipiu – nu s-a spetit cu lucrul, nici populatia nu s-a deranjat sa curete omatul din fata imobilelor.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *