Sport meci victorie stil personalitate salariu primar piata meserie aur teatru cerere cetatenie stiri ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

Sportul Studenţesc 20-2 (5-0, 8-1, 7-1)

În primul meci din grupa preliminară a Cupei României, Corona Braşov Fenestela 68 a întâlnit acasă Sportul Studenţesc. A fost un meci ,,fără istoric", adjudecat la o diferenţă confortabilă de echipa braşoveană : 20-2. Golurile echipei învingătoare au fost marcate de Bálint Zsolt (5), Kaupo Kaljuste (3), Nyerges Lajos (2), Adorján József, Vitalij Kiricsenko, Szőcs Szabolcs, Chris Falloon, Basilidesz Tibor, Sikó Szilárd, Solti Tamás, Laczkó Attila, Imecs Attila, Antal Zsombor.

,,Avem nevoie de victorie ca de aer? Declară Mariana Târcă, antrenor principal la Rulmentul Braşov

Etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin programează miercuri, în sala sporturilor din Braşov, una din partidele cu implicaţii, mai ales în zona inferioară a clasamentului : Rulmentul Municipal ? HCM Baia Mare. După nesperatul egal din deplasare, cu Oţelul Galaţi, echipa braşoveană îşi propune victoria, aşa cum declară Mariana Târcă, antrenoarea Rulmentului

sursa: muresinfo.ro

Coafură, stil, personalitate

Pentru multe dintre femei coafura înseamnă o mare parte din propria personalitate. De aceea de câte ori au ocazia şi în funcţie de eveniment aleg să-şi petreacă mai multe ore într-un salon ce oferă astfel de servicii.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Cinci salarii... în principiu

Conducerea Energosin s-a întâlnit astăzi cu cei doi viceprimari ai municipiului Tîrgu-Mureş pentru a discuta pe marginea acordării salariilor compensatorii angajaţilor disponibilizaţi. În principiu, spune aceasta, s-au înţeles la cinci salarii compensatorii pe care le vor primi în luna aprilie.

Victorie la debut

Handbalistele SC Mureşul Tîrgu Mureş au învins cu 39-26 Universitatea Timişoara. Partida a contat pentru turul II al seriei B a diviziei A la handbal feminin.

Locativul absoarbe pieţele mureşene

Consilierii municipali vor decide în prima şedinţă a acestui an dacă desfiinţează Serviciul Public Administraţia Pieţelor Tîrgu-Mureş. Activitatea şi un anumit procent din personal vor fi absorbite de către SC Locativ SA.

Meseria – brăţară de aur

Când vine vorba de învăţarea unei meserii statul român nu face diferenţă între persoane cu dizabilităţi şi cele fără asemenea probleme. Cu ajutorul unor cursuri adecvate tinerii cu handicap ar putea să-şi găsească locuri de muncă mult mai uşor.

Teatrul “Scena” din Tg Mureş, la 10 ani

Într-o lume măcinată de grijile cotidiene, legate strict de bani, cultura poate părea un moft sau o formă de rezistenţă. Un refugiu binemeritat într-o lume în care dreptul şi plăcerea de a visa pare intangibil. Într-un oraş considerat elitist cultura ar trebui să domine partea prozaică a vieţii. Uneori se întâmplă. La Teatrul “Scena” din Tg Mureş, de 10 ani se încearcă şi obţine şi performanţă şi calitate.

1500 de cereri pentru cetăţenie

Ideea Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania de a înfiinţa Centrul pentru Democraţie la Tîrgu-Mureş pare să fie una reuşită. Aproximativ 1400 de persoane au avut parte de îndrumare din partea membrilor biroului.

Moda uniformelor şcolare revine

Îndrăgite sau detestate, uniformele şcolare ar putea rezolva problemele financiare ale părinţilor obligaţi să cheltuie sume importante de bani la fiecare început de an şcolar. Purtarea uniformelor ar putea deveni chiar obligatorie, conform unui proiect de lege.

Nu-ţi lucrezi pământul, primeşti amendă!

Statul român şi Uniunea Europeană cheltuie sute de mii de euro pentru a-i ajuta pe agricultori, inclusiv pe cei care nu şi-au cultivat terenurile de ani de zile. Pentru anul 2010, indiferent dacă şi-a lucrat terenul sau nu, fiecare solicitant de subvenţie va primi 550 de lei pentru fiecare hectar pe care îl are în proprietate.

Torpi, desfiinţată: Nu mai avem echipă de volei masculin

Începând de luni, formaţia CS Torpi City US Tîrgu-Mureş s-a retras din Divizia A1 masculin, din cauza lipsei rezultatelor şi a problemelor financiare.

sursa: tvmures.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *