Statie în sens giratoriu la Galati !

Stiri Galati  |  0 comentarii

La General surprize pentru soferi
Statie în sensul giratoriu!

Mijloacele de transport în comun fac statie într-o intersectie cu sens giratoriu! Se întâmpla în Piata Energiei, în directia de mers catre Inelul de rocada de la „Ultimul leu”.
Statia, care era fixata pe strada Siderurgistilor, la iesirea din intersectia cu sens giratoriu, a fost mutata chiar în rondou, în bucla dintre strazile Combinatului si Siderurgistilor, pe prima banda de circulatie.
Municipalitatea, care a participat la luarea deciziei, sustine ca indisciplina riveranilor si a soferilor de maxi-taxi a determinat autoritatile sa mute statia în intersectia cu sens giratoriu.
„Locuitorii din zona îsi parcau autoturismele acolo si, ca sa nu mai parcheze, am pus statia pentru autobuze si maxi-taxi. În acelasi timp, microbuzele operatorilor privati nu opreau niciodata în vechea statie, ci exact pe trecerea de pietoni, asa ca Politia si Serviciul Transporturi din cadrul Primariei au hotarât ca cea mai buna solutie este sa mute statia în sensul giratoriu”, a declarat viceprimarul municipiului Galati, Nicusor Ciumacenco.

sursa: Viata Libera

22.11.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *