Stavrid pescăresc la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
2 kg stavrizi cu cap, 250 g ardei gras, 100 grame de roşii, 200 ml ulei, 2 linguri de pastă de roşii, 100 ml vin alb, usturoi, cimbru, pătrunjel verde, lămâie, sare, piper.
 Mod de preparare:
 Peştele se curăţă şi se porţionează. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi usturoi; se adaugă ardeiul gras, tăiat rondele subţiri, uleiul, şi se dau la cuptor vreo 15 min. Se adaugă pasta de roşii, vinul, iar pe fiecare bucată de peşte se pune câte o felie de roşie. Se mai ţin ia cuptor 10 minute. Se scoate tava din cuptor, pe un platou se pun bucăţile de peşte, peste care se toarnă sosul rămas, trecut prin sită.
Se serveşte cald, cu lămâie şi pătrunjel verde.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *