Steaua Bucuresti s-a ales cu o amenda de 10.000 de lei

Sport  |  0 comentarii

De la Comisia de Disciplina

Meciul de duminica dintre Steaua si FC Brasov a intaratat suporterii stelistii si au profitat de zapada care ii inconjura pentru a arunca in terenul in care fotbalistii isi faceau jocul. Clubul Steaua Bucureşti a fost amendat de Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) cu suma de 10.000 de lei, în urma faptului că suporterii formaţiei din Ghencea au aruncat cu bulgări de zăpadă la meciul cu FC Braşov (0-3), în etapa a 20-a a Ligii I Bergenbier.

Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Fundaşul stelist George Galamaz, eliminat în meciul amintit, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 lei.
Rapidistul Marius Constantin, eliminat în meciul cu Oţelul (0-1), de la Galaţi, a fost suspendat 4 etape şi amendat cu 8.000 de lei.
Cluburile Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti au primit amenzi de câte 910 lei fiecare, din cauza comportării neregulamentare (5 galbene), la fel ca şi Unirea Urziceni.
Epaminonda Nicu (Unirea Urziceni) şi Rafael Bastos (CFR Cluj) au fost suspendaţi câte un joc şi amendaţi cu câte 740 lei.


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *