Steaua a primit amenda de la Jandarmeria Capitalei

Sport  |  0 comentarii

50.000 de lei

Jandarmeria Capitalei a sancţionat Clubul Steaua Bucureşti cu suma de 50.000 de lei, iar firma de pază Shelter Security cu 500 de lei, pentru incidentele petrecute luni seară, la derbiul Steaua - Dinamo.
"Pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute în Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, Jandarmeria Capitalei a sancţionat societatea Shelter Security SRL (cu care clubul Steaua are contract pentru servicii de asigurare a ordinii şi siguranţei în incinta arenei sportive pe durata desfăşurării competiţiilor) cu 500 de lei, iar clubul FC Steaua Bucureşti, în calitate de organizator al evenimentului sportiv din data de 25 aprilie cu suma de 50.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă de joi al Jandarmeriei Capitalei.

Vremea Bucuresti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

De asemenea, în urma analizării imaginilor primite de la Digi TV şi GSP TV, jandarmii au identificat zece jucători ai echipei Dinamo care au aruncat cu materiale promoţionale în peluză, în zona destinată suporterilor stelişti.
Toate documentele întocmite cu privire la acest eveniment, imaginile puse la dispoziţie de cele două televiziuni, precum şi obiectele cu care s-a aruncat au fost predate de jandarmi poliţiştilor Secţiei 22, joi, pentru continuarea anchetei, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea.
Poliţiştii Secţiei 22 urmează să propună măsurile legale ce se impun.
Marţi, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti informa că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale "faţă de inculpaţii A.G., P.A.C., B.A.R şi S.A. întrucât există probe şi indicii temeinice că au săvârşit infracţiunile de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice prev. de art. 217 alin. 1 Cp şi art. 321 alin. 1 Cp cu aplic. art. 33 lit. a Cp".
"Luni, 25 aprilie 2011, în jurul orei 23.00, la ieşirea din Stadionul Ghencea, după terminarea partidei de fotbal dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, inculpaţii P.A.C., B.A.R şi S.A. au proferat injurii la adresa numitului Becali George şi au aruncat cu pietre în autoturismul acestuia provocându-i mai multe distrugeri, iar inculpatul A.G. a proferat injurii la adresa numitului Becali George şi a aruncat cu pietre în autospeciala Jandarmeriei provocând distrugeri. Prin acţiunile lor inculpaţii au provocat scandal şi tulburarea liniştii publice", a informat Parchetul, printr-un comunicat.
Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti numărul 5377/P/2011, din data de 26 aprilie 2011, s-a luat faţă de cei patru inculpaţi măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.
Pe durata măsurii inculpaţii trebuie să respecte "obligaţiile prev. de art. 145 alin. 11 Cpp", având interdicţie de a participa la competiţii sportive.
Cercetările în acest caz sunt efectuate de lucrătorii din cadrul DGPMB - Secţia 22 Poliţie.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, luni seară, după ce a depus plângere la Secţia 22 Poliţie, că pagubele se ridică la 50.000 de euro.
Automobilul Rolls Royce al lui Becali avea parbrizul spart, două stopuri laterale avariate şi urme ale pietrelor aruncate de suporteri. "Pagubele sunt că maşina trebuie vopsită din nou, iar parbrizul costă şi ăla mult", a spus Becali, estimând pagubele la 50.000 de euro".
Echipa Steaua a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Dinamo, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *