Steaua l-a piedut si pe antrenorul Lacatus

Sport  |  0 comentarii

Si-a dat demisia

Gigi Becali a anuntat ca Marius Lăcătuş a demisionat astazi din funcţia de antrenor al echipei Steaua Bucureşti. Lăcătuş a demisionat în urma eşecului cu 0-3 de pe teren propriu cu FC Braşov, suferit duminică seara, în etapa a 20-a a Ligi I.

Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

"Am fost şi eu de faţă. A anunţat jucătorii că îşi dă demisia", a declarat Becali. "Discuţiile au decurs simplu. El a stat în fata jucătorilor şi le-a spus că a decis să renunţe. Asta a fost tot. Antrenamentele le vor susţine secunzii Gabriel Caramarin şi Edi Iordănescu. Trebuie să promoveze jucătorii tineri până la final", a afirmat Becali.
În acest sezon Steaua a avut deja patru antrenori, Victor Piţurcă (etapele 1-3), Ilie Dumitrescu (etapele 4-8), Edi Iordănescu (etapa a 9-a) şi Marius Lăcătuş (10-20), care a înregistrat un bilanţ de 11 meciuri, 5 victorii, 2 egaluri, 4 eşecuri, 14 goluri marcate şi 11 primite, 17 puncte.
Lăcătuş a mai pregătit Steaua în două mandate, octombrie 2007 - octombrie 2008 şi februarie - mai 2009. Steaua se află în prezent pe locul 6, cu 32 de puncte, la 13 de liderul Oţelul Galaţi şi 8 de FC Timişoara (locul 2).


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *