Stiri Arad 16 mai 2011

Stiri Arad  |  0 comentarii

Pistele de biciclete de pe faleză, un prim pas, dar nu şi suficient

Consiliul Local Civic salută iniţiativa Primăriei Arad de realizare a pistelor pentru biciclete pe Faleza Mureşului, venită la nici o săptămână după Marşul Bicicliştilor Arădeni, dar solicită, în continuare, şi realizarea unei reţele de piste utilitare în oraş.

Locuri scoase la concurs pentu viitorii poliţişti de frontieră

În perioada 16 mai – 3 iunie au loc înscrierile pentru admiterea la şcolile de specialitate pentru pregătirea viitorilor poliţişti de frontieră. Înscrierile se fac de luni până vineri la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad (strada Mărăşeşti, nr. 18 – 20), între orele 09.00 – 14.00. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” , Bucureşti, scoate la concurs în vederea admiterii la sesiunea din 2011 un număr de 60 de locuri (bărbaţi şi femei fără discriminare) astfel: specializarea Drept 4 ani –10 locuri şi specializarea Ordine şi Siguranţă Publică 3 ani – 50 locuri.

Spectacolul arădean "Tartuffe" a fost prezentat pe scena Naţionalului din Pecs

La finele săptămânii trecute, Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad a efectuat o deplasare în Ungaria, la Pecs, unde a prezentat, pe scena sălii mari a Teatrului Naţional Pecs, spectacolul „Tartuffe“, de Moliere. Spectacolul arădean, realizat de cunoscutul regizor Dan Vasile, a fost prezentat în faţa a sute de spectatori maghiari, traducerea textului fiind asigurată prin videoproiecţie.

Vremea Arad                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

A fost solicitată intervenţia Comisiei Europene în cazul lucrărilor de infrastructură din România

Două federaţii ale constructorilor europeni solicită intervenţia Comisiei Europene deoarece are loc „deteriorarea rapidă şi dramatică” a situaţiei licitaţiilor şi proiectelor din domeniul infrastructurii de transport din România.

Arădenii sunt invitaţi, luni şi marţi, la "Sărbătoarea Marionetelor"

La Teatrul de Marionete Arad va avea loc, luni, 16 mai, şi marţi, 24 mai, „Sărbătoarea Marionetelor”. Manifestarea este prilejuită de aniversarea a 60 de ani de la primul spectacol cu marionete realizat la Arad, în 1951. Cu această ocazie, vor avea loc o serie de spectacole interesante, susţinute de teatre de animaţie din ţară şi străinătate şi se va desfăşura, de asemenea, o nouă etapă a proiectului cu finanţare europeană Vagabondaj, în care sunt implicate, pe lângă Teatrul de Marionete Arad, Compania Karromato din Praga, Cehia şi Teatrul de Păpuşi din Belfort, Franţa.

sursa: newsar.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *