Stiri Arad 2 iunie 2011

Stiri Arad  |  0 comentarii

La Centrul de Vizitare Ceala se vor putea face excursii virtuale cu o bicicletă suspendată!

Centrul de Vizitare Ceala amplasat în cadrul Parcului Natural Lunca Mureşului va fi modernizat. Acest lucru va fi posibil prin derularea unui proiect în valoare de peste 1.100.000 de lei, finanţat din fonduri europene, proiect ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii necesare sensibilizării şi conştientizării populaţiei în acest parc. Cu aceştia bani se speră să se realizeze printre altele o machetă 3D a parcului, un totem uriaş, iluminare prin panouri fotovoltaice, dar şi să li se ofere turiştilor posibilitatea să facă excursii virtuale în parc cu ajutorul unei biciclete suspendate.

Executivul suplimentează cu 60.000 de tichete valorice programul "Rabla"

Guvernul a suplimentat cu 60.000 numărul de tichete valorice care pot fi acordate în acest an în cadrul Programului de înnoire a Parcului auto naţional, prin rectificarea bugetului Fondului pentru Mediu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean, la sfârşitul şedinţei de Guvern din această săptămână.

Guvernul a decis reorganizarea ANAF, ANV şi a Gărzii Financiare

Executivul a aprobat trei Hotărâri de Guvern care vizează reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Autorităţii Naţionale a Vămilor, Gărzii Financiare şi ale direcţiilor generale ale finanţelor publice, prin diminuarea cu 4.927 a numărului total de posturi din aceste instituţii şi a 550 de posturi de conducere, a anunţat ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu.

Vremea Arad                  
vremea, vremea inmh, vremea romania

Conservatorii arădeni fac trimiteri la youtube în privinţa lucrărilor de pe strada Renaşterii

Ioan Bej, preşedintele PC Arad, a criticat, prin intermediul unui comunicat de presă, ritmul lucrărilor de pe strada Semănătorii şi faptul că acestea nu au demarat încă pe strada Renaşterii, din cartierul Micălaca.

Terapie prin artă, la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Arad

Cu prilejul Zilei Copilului, Asociaţia Pro Benemerenti împreună cu Ordinul Suveran Ospitalier al Sf. Ioan de Ierusalim, OSJ USA, Cavaleri de Malta, Prioratul România şi Republica Moldova au organizat o activitate creativă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Activitatea a constat într o şedinţă de pictură coordonată de artistul plastic arădean Dan Merişca, care i-a capacitat pe copiii internaţi acolo să picteze şi să coloreze diferite tematici specifice universului juvenil.

ULAL a câştigat bătălia cu E-On Gaz: contracte fără "clauze abuzive" pentru consumatori!

Uniunea  Locală  a  Asociaţiilor  Locative  (ULAL) Arad a câştigat „bătălia” cu E-on Gaz în ceea ce priveşte scoaterea unor clauze, considerate abuzive, din contractul de furnizare a gazelor naturale.

Consiliul Local Ineu a votat în unanimitate împotriva majorării taxelor şi impozitelor locale

Vicepreşedintele PNL Călin Abrudan salută gestul colegilor săi din Consiliul Local al oraşului Ineu, care s-au împotrivit propunerii primarului Nicolae Mehelean de a creşte cu 20 la sută nivelul taxelor şi impozitelor locale începând din 2012.sursa: newsar.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *