Stiri Arges otv biserica de gheata balea lac taxa garaj dacia pensie grau bani

Stiri Arges  |  0 comentarii

Argeşenii s-au înghesuit să-şi vadă „salvatorul” - La Piteşti, ca la Maglavit

Sâmbătă am avut parte, de departe, de cea mai bizară comunitate aflată la o întâlnire cu liderul său politic. „Senzaţionalul” Dan Diaconescu a venit, în direct, la Piteşti. Şi a transformat ziua şi întrunirea într-o veritabilă emisiune de la OTV. Aşa se face că a întârziat, până aproape dincolo de legile bunului-simţ, vreo trei ore până să ajungă în oraş, acolo unde a inaugurat unul dintre cele două sedii ale Partidului Poporului în municipiu.

Azi se inaugurează Biserica de Gheaţă

Mai mulţi preoţi de diverse culte religioase recunoscute în România vor oficia azi slujba de sfinţire a Bisericii de Gheaţă de la Bâlea-Lac, cel de-al cincilea „lăcaş de cult” construit în cadrul Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea-Lac”.

Taxele pentru garaje

Conducerea Primăriei Piteşti a decis care vor fi valorile chiriilor pe care cetăţenii le vor plăti în acest an pentru garajele situate pe domeniul public. Conform deciziei - care trebuie să fie, însă, validată şi de Consiliul Local - chiria pentru persoanele care au servicii este de 5 lei metrul pătrat pe lună


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Tarife pentru termoficare

Conform propunerilor conducerii „Termo Calor”, preţul pentru populaţie va fi menţinut la acelaşi nivel ca în 2010, respectiv 198,5 lei gigacaloria, în vreme ce pentru agenţii economici este prevăzută o reducere a acestuia cu 10 lei.

Pescăruşii gunoieri din Piteşti

Fie iarnă, fie vară, ţipătul ascuţit al pescăruşilor... comunitari sfâşie văzduhul din Piteşti. Efectivul lor sporeşte pe an ce trece, fapt ce arată că nu sunt deloc deranjaţi de zgomot şi poluare. Pe apă îşi păstrează statutul de păsări... bine crescute, însă, printre blocuri, înaripatele care au dat litoralul pe clima mai rece de la noi uită definitiv bunele maniere şi se năpustesc asupra pubelelor, căutând hrană.

Începe negocierea la „Dacia“

Astăzi, la Societatea Automobile „Dacia”, sindicatele şi patronatul vor relua negocierile privind contractul colectiv de muncă, negocieri începute săptămâna trecută. Angajaţii speră ca, începând cu luna ianuarie, să primească o majorare salarială.

Bătălie pentru pensiile militare

În loc de declaraţie oficială cu antetul şi parafa administraţiei prezidenţiale, din spatele unui coş cu alimente, din supermarket, preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a declarat ilegală recalcularea pensiilor militarilor, trebuie respectată.

S-a scumpit grâul!

Dacă în toamnă în târguri grâul se vindea cu 0,80 lei kilogramul, iată, acum a ajuns la 1,1 lei/kg. Fermierii care au în depozite grâu pot să se bucure, pentru că şi fabricile de panificaţie achiziţionează grâu cu un preţ bun: între 1,1 lei şi 1,34 lei kilogram.

Bani la Tancodrom

Veste bună pentru locuitorii din zonele Tancodrom şi Calea Câmpulung: municipalitatea a prevăzut în bugetul pe 2011 suma de 10 milioane lei pentru introducerea utilităţilor în zonele menţionate. Pe Calea Câmpulung este vorba despre utilităţi pe partea stângă a arterei menţionate de circulaţie, iar la Tancodrom, de toată zona.

La Mioveni sunt aşteptaţi sindicalişti din toată ţara

Aşa cum v-am informat, marţi, 25 ianuarie, oraşul Mioveni va fi ca un vulcan. Sindicaliştii de la Dacia, dar şi colegii din judeţ vor protesta faţă de politica socială a Guvernului.
„Începând cu ora 12 - aşa cum afirma Marin Anghel, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia - vom face deplasarea către centrul oraşului Mioveni.

Parlamentarii PDL de Argeş, abonaţi la banul public

24 de senatori din cei 137 aflaţi în Senatul României derulează afaceri cu instituţii ale statului prin firmele lor sau ale rudelor de gradul întâi. De asemenea, firmele a 48 din cei 334 de deputaţi din Parlament au încheiat în ultimii ani contracte cu diverse instituţii ale statului, în valoare de aproape 225 milioane euro.

Piteştiul se înfrăţeşte cu Ourem

Astăzi piteştenii se vor înfrăţi cu portughezii din Ourem. Sâmbătă seară, primarul Tudor Pendiuc şi delegaţia pe care o conduce au ajuns la Ourem, oraşul din apropirea Lisabonei cu care Piteştiul va semna astăzi documentele înfrăţirii

Drumarii au fost la datorie

Iarna s-a întors pe meleagurile noastre şi a nins frumos în tot judeţul. Stratul de nea a crescut binişor şi drumarii au petrecut weekendul la muncă.

Cota de depreciere auto va fi diminuată

Argeşenii care şi-au cumpărat maşini second-hand neînmatriculate din alte state anterior datei de 31.12.2010, pe care încă nu le-au înmatriculat în România, vor beneficia de vechea taxă pe poluare

Şoferi inconştienţi, sau casă blestemată?

Există undeva pe strada Smeurei din Piteşti o proprietate care, de ceva timp, parcă este blestemată. Este adevărat că aceasta se află în apropierea şoselei, iar drumul este în coborâre şi mai e şi o curbă, dar prea au parte de ghinion cei care locuiesc acolo!

sursa: ziarularges.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *