Stiri Arges pensie militara primaria arad pdl arges ponta spital arges subventie caldura

Stiri Arges  |  0 comentarii

Cu pensiile ciuruite, rezerviştii au ieşit la atac

Pichetul rezerviştilor de Ziua Unirii. Nu s-a jucat „Hora Unirii”, ci timp de 45 de minute, ieri, circa 200 de pensionari militari au pichetat Prefectura Argeş deoarece au primit pensii cu până la 60% mai mici decât luna trecută. Au solidarizat cu aceştia şi alţi pensionari şi salariaţi nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în ţară, de faptul că sărăcia a atins tot mai multe categorii sociale.

Suntem fraţi cu portughezii din Ourem

Luni, la Primăria Municipiului Ourem din Portugalia, primarul Tudor Pendiuc şi primarul Paulo Fonseca au semnat, în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local, Acordul de cooperare dintre municipiile Piteşti şi Ourem.

Buta - informator

Deputatul PDL de Argeş Sorin Buta a fost colaborator al Securităţii, conform deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a respins ca neîntemeiat, pe 20 ianuarie, recursul înaintat de deputatul PDL din Colegiul Câmpulung la decizia dată de Curtea de Apel.

Crin - preşedinte, Ponta - premier

Crin Antonescu - candidat la preşedinţie, Victor Ponta - premier. Acest tandem ar putea fi cuprins în înţelegerea dintre social-democraţi şi liberali pentru constituirea unei mari alianţe a Opoziţiei.

Parlamentarii PDL de Argeş, abonaţi la banul public

24 de senatori din cei 137 aflaţi în Senatul României derulează afaceri cu instituţii ale statului prin firmele lor sau ale rudelor de gradul întâi. De asemenea, firmele a 48 din cei 334 de deputaţi din Parlament au încheiat în ultimii ani contracte cu diverse instituţii ale statului, în valoare de aproape 225 milioane euro.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Spitalele din Argeş – evaluate


La sfârşitul săptămânii trecute, doi medici reputaţi, prof. dr. Alexandru Rafila şi prof. dr. Maria Niţescu, ambii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, au fost prezenţi în Argeş pentru a elabora, împreună cu conducerea judeţeană, o fişă tehnică, prin care spitalele vor prezenta evaluarea profesională: ce internează, cum internează, calitatea actului medical etc.

Subvenţii pentru căldură

Pentru anul în curs încă se mai acordă de la bugetul de stat subvenţii pentru încălzirea populaţiei. Pe lângă subvenţiile de la stat, se acordă subvenţii şi de la bugetul local. Conform estimărilor SC Termo Calor Confort SA Piteşti, valoarea subvenţiilor care vor fi acordate în acest an pentru căldură în municipiul reşedinţă de judeţ se ridică la 21,9 milioane lei.

Conflict mocnit la Policlinica TBC Piteşti

Odată cu preluarea spitalelor din judeţ fie de primăriile şi consiliile locale, fie de către Consiliul Judeţean, au apărut şi foarte multe nemulţumiri, mai mult sau mai puţin îndreptăţite.

Duminică păguboasă pentru hoţi

Cine mai stă în ziua de azi, şi mai ales şi duminica, la muncă? Mai nimeni sau doar cei care lucrează în sistemul „foc continuu”.
Sigur pe asta au mizat duminică după-amiază şi trei indivizi care au plecat de pe la casele lor cu gând de a face rost de niscai parale. De ochit, ochiseră ei cu câtva timp în urmă locul pe unde ar putea să intre şi să fure din incinta unei societăţi comerciale situate pe undeva pe str. Serelor din Bascov.

Omagiu ţăranului român

Ppe 24 ianuarie, nu a fost comemorată numai Ziua Unirii Principatelor, căci şi ţăranul român, ca entitate, a fost adus în amintire. Amfitrion al unui astfel de eveniment a fost dl. Dumitru Boţilă, bine-cunoscut jurnalist argeşean.

Tuberculoza se strecoară în licee

Înainte de vacanţa de iarnă, un elev dintr-un liceu din Piteşti a fost diagnosticat cu tuberculoză. Ancheta epidemiologică efectuată de specialişti a arătat că bolnavul a intrat în contact cu 60 de persoane, majoritatea de vârstă şcolară. S-a ajuns la un asemenea număr, fiindcă au fost luaţi în calcul colegii din liceu, profesorii, rudele şi amicii cu care se întâlnea băiatul în afara orelor de curs, ne-a spus dr. Anca Alexandrescu, director DSP Argeş

sursa: ziarularges.ro

Scandal monstru care s-a lãsat cu dosar penal pentru furt

Situatie bizarã pentru o familie din Stefãnesti. Oamenii au fost de bunã cre-dintã, au preluat contractul de leasing al unei masini, dar acum s-au trezit si fãrã autoturism si cu banii luati. Cu toate cã pãgubasii reclamã cã a fost vorba de tâlhãrie, politistii au întocmit un dosar de cercetare sub acuzatia de furt.

Arhidiaconul Caliopie recunoaste cã popii din Arges iau uneori bacsis

Puteti sã-i reclamati imediat pe preotii care nu taie chitantã pe toti banii pe care i-ati dat!
Într-o perioadã în care românii sunt înglodati în taxe si impozite, iatã cã si biserica vine cu o decizie potrivit cãreia stabileste în mod clar taxele percepute de parohii pentru nunti si botezuri. Potrivit unei hotãrâri recente, taxa pentru nunti perceputã de parohii trebuie sã fie de 1.000 de lei, iar pentru botezuri este de 500 de lei.

Iatã care sunt noile conditii de pensionare în vigoare în anul 2011

Pentru toti cei care doresc sã se pensioneze în acest an, Casa Judeteanã de Pensii Arges vine cu explicatiile necesare. Astfel, sunt precizate vârstele la care cetãtenii pot depune dosarul de pensio-nare, documentele necesare si conditiile în care se poate cere pensionarea.

Soferii au adoptat tactica „falimentului“ pentru a se micsora pretul la benzinã

Compania Rompetrol a anuntat cã reduce, de ieri, preturile de referintã la carburanti, cu 3 bani pe litru. Mãsura a fost luatã dupã ce Guvernul a anuntat eliminarea taxei de un cent, impusã pentru recuperarea datoriilor fostei companii de petrol.

sursa: ziartop.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *