Stiri Bacau 2 iunie 2011

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Sotia milionarului bacauan Costica Rusu, surprinsa de radar cu 211 km/h

Sotia multimilionarului Costica Rusu, unul dintre cei mai bogati oameni din judetul Bacau, a fost inregistrata de radar conducind cu viteza de 211 km/h pe E85, in apropierea localitatii Posta Cilnau din judetul Buzau.

Inca trei persoane muscate de caini au ajuns in spital

Trei persoane au ajuns in spital, in cursul zilei de miercuri, 1 iunie, dupa ce au fost muscate de caini.
Emilia si Grigore L., sot si sotie, din Bacau precum si Iuliana M. sint cele trei victime ale agresiunilor ciinilor comunitari, pacientii prezentind, la ajungerea in Unitatea de Primiri Urgente, rani la nivelul picioarelor si miinilor.

Andreea Balan, invitata surpriza de la “Arlekin”

Copiii din municipiul Bacau au avut ieri unda verde la distractie. Pentru ei, Primaria si Consiliul Local Bacau au organizat o noua editie a festivalului “Arlekin”, cu ocazia Zilei Copilului. Startul la distractie s-a dat inca de dimineata, cind prichindeii s-au adunat insotiti de parinti sau profesori la Stadionul Municipal.

“Roua fruntilor”, o expozitie inedita

Gheorghe Gindu, profesor de matematica al Scolii “Spiru Haret” din Bacau, si-a provocat elevii cu o idee inedita de expozitie, nu una de arta plastica, dupa cum se obisnuieste, ci de lucrari de matematica. Ideea a prins foarte bine printre copii, care au fost dornici sa-si compare propriile realizari cu acelea ale colegilor.

O masa rotunda pentru salvarea “orfanilor migratiei”

Biblioteca Judeteana “Costache Sturdza” Bacau gazduieste astazi, in intervalul orar 12.00 – 14.00, masa rotunda pentru promovarea Proiectului “Te iubeste mama!”, menit sa faciliteze comunicarea audio – vizuala intre copiii ramasi acasa in urma plecarii parintilor la munca in strainatate. In cadrul intrunirii vor fi prezentate materiale tematice video, discutii pe Skype cu initiatoarea cauzei “Te iubeste mama” si cu alte persoane cu un rol important in ameliorarea situatiei copiilor lipsiti de sprijin familial si psihologic, esential pentru a fi stopat fenomenul sinuciderilor si uciderilor in rindul acestor copii.

Agrement la Insula, in barci

Bacauanii au posibilitatea, ca tot a venit oficial, vara, sa-si petreaca timpul liber in natura, la Insula de Agrement, plimbindu-se cu barca. In fiecare seara, dar cu precadere la sfirsit de saptamina, pe lacul Bacau se pot face ture cu barcile inchiriate fie de la Clubul Nautic Bacau sau in caiace care se pot inchiria de la Centrul Regional de Ecologie (CRE).

Cazul profesorului “mituit”, dezbatut intre Parchet si Tribunal

Parchetul de pe linga Tribunalul Bacau ataca decizia Tribunalului Bacau in cazul profesorului de matematica acuzat de luare de mita. Tribunalul Bacau a respins propunerea de arestare preventiva a profesorului Ioan Doru Gherasa, de la Colegiul “Henri Coanda” Bacau si cercetarea acestuia in stare de libertate.

Vremea Bacau
                
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Petrecere cu pitici si bunici la Pediatrie

Micutii pacienti ai Sectiei Pediatrie din cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau au avut parte, ieri, pe tot parcursul zilei, de surprize nebanuite petrecute chiar in curtea unitatii medicale in care sint internati. Ca in fiecare an, conducerea spitalului nu a putut lasa nici acum ca Ziua Copilului sa treaca la fel ca o zi obisnuita si a organizat pentru micii pacienti o petrecere grozava.

Carti pentru copiii din Tatarasti

De Ziua Copilului, Posta Romana a lansat a doua editie a campaniei nationale “O carte deschide o lume noua!”, al carei scop final este imbogatirea fondului de carte din scolile din mediul rural. In judetul Bacau, tinta o reprezinta scoala din comuna Tatarasti, a carei biblioteca poate fi imbogatita printr-o simpla donatie de carte din partea cetatenilor.

Pichetare la sediul PDL

Circa 80 de membre a organizatiei de femei a PSD au pichetat ieri, pret de citeva minute, sediul organizatiei judetene Bacau a PDL. In frunte cu sefa organizatiei de femei, Ana Marchis, pesedistele au dorit sa transmita un mesaj partidului de guvernamint referitor la deblocarea fondurilor pentru modernizarea Maternitatii din Bacau.

Spitalul Judetean Bacau se “imbogateste” cu un tomograf   

Din toamna, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau spera ca va putea spori calitatea actului medical pentru pacienti, odata cu achizitionarea unui tomograf nou, performant.

Mars impotriva violentei, la Comanesti   

Politistii bacauani au marcat Ziua Internationala a Copilului printr-o serie de activitati menite sa-i apropie pe cei mici de Politie, prin implicarea directa a acestora in activitati comune cu politistii. La initiativa Politiei de Proximitate a Orasului Comanesti si a Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, in colaborare cu Centrul Europe Direct si unitatile de invatamint din Comanesti, pe 1 iunie, incepind cu ora 10.00, in orasul Comanesti au avut loc spectacole de teatru, poezie, cintece si desene pe asfalt.

Bacauancele vor naste ca-n secolul XX, dar vor alapta ca-n secolul XXI

La Maternitatea din Bacau, “femeile vor naste ca-n anii ’60, dar vor alapta ca-n 2011?, este preconizarea pe care Lucian Sova, presedintele Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, a facut-o ieri, in fata jurnalistilor bacauani. Nu intimplator, de altfel, tocmai de Ziua Copilului, conducerea unitatii medicale si a Consiliului Judetean Bacau au organizat o conferinta de presa sub schelele ridicate de muncitorii care lucreaza la modernizarea Maternitatii, conferinta avind ca subiect tocmai imposibilitatea, din fonduri exlusiv locale, ca lucrarile sa poata fi duse la capat. In baza unui proiect care exista inca din 2007,

Tilharii vineaza bijuteriile copiilor   

O adolescenta din municipiul Bacau a trait o experienta traumatizanta in momentul in care a fost atacata de doi indivizi care i-au smuls lantul de aur la git.

Astazi sint comemorati Eroii Patriei

Conform traditiei, la Tirgu Ocna au loc astazi, 2 iunie, cu incepere de la ora 12.30, manifestarile comemorative prilejuite de Ziua Eroilor si a Martirilor Neamului Romanesc, odata cu Ziua Inaltarii Domnului.

sursa: ziaruldebacau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *