Stiri Bacau 29 aprilie 2011

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Narcis Iustin Ianau: “In doua luni nu veti mai auzi de mine”

ProTV detine controlul asupra elevului bacauan inca trei luni
Narcis Iustin Ianau, adolescentul bacauan cu voce de contratenor, clasat pe locul II la emisunea concurs “Românii au talent», a fost in ultimele zile in prim planul atentiei publice, la nivel national. Români de toate virstele s-au aratat revoltati ca in urma finalei cistigatorul concursului a fost un rapper, priceput la rime, in defavoarea unui talent autentic, cu o voce rar intilnita.

Un bacauan in top zece aventurieri romani, pe Discovery Channel

Cicloturistul bacauan Anton Duma, cunoscut deja semenilor atit pe plan local, cit si national, pentru curajul de a-si fi urmat visele strabatind lumea pe bicicleta, a “comis-o” din nou! El a intrat, in urma participarii la concursul Discovery Romania, “Oricine poate fi erou”, in finala, cucerind un juriu international prin povestea sa de “hoinar pe bicicleta”, propusa de sustinatorul lui, Adina Mimiliga.

Sala Sportiva Municipala Scolara din Onesti a fost inaugurata de doua ori

O ampla festivitate s-a desfasurat ieri, la Onesti, la Sala Sportiva Municipala Scolara, care a fost de curind finalizata si care a fost sfintita si inaugurata in prezenta primarului Emil Lemnaru, a consilierilor locali si a protopopului Constantin Alupei. La ceremonie au participat reprezentanti ai constructorilor salii si ai altor institutii locale, precum si profesori si elevi de la scolile generale si colegiile din Onesti.

Adrenalina, spectacol si mult risc la Enduro

Xcape Club Bacau va organiza in perioada 3-5 iunie a doua etapa de Campionat European, la Comanesti u pina atunci, organizatorii au sarit pe motoare prezentind traseul, dar si datele tehnice

Pompierii vor sa evite dezastrele ecologice de 1 si 2 mai

Sarbatorirea zilelor de 1 si 2 mai – Ziua Internationala a Muncii si Ziua Internationala a Tineretului, precum si deschiderea sezonului estival constituie motiv de bucurie, pentru ca vremea este prielnica iesirilor in natura, dar si motiv de ingrijorare din cauza numarului mare de incendii ce pot izbucni in zonele de agrement

Activitati ale detinutilor de la Tirgu Ocna dedicate Sarbatorilor Pascale

La Penitenciarul Spital Tirgu Ocna au fost programate, in perioada 4-29 aprilie 2011, mai multe activitati ale persoanelor private de libertate, conform programului unitar desfasurat la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP). Astfel, in intervalul 4-23 aprilie, au avut loc o serie de activitati de pregatire a Pastelui (s-a distribuit revista interna a persoanelor private de libertate “Sperante”, s-au oficiat slujbe religioase la capela unitatii si in sala de mese a sectiilor de detinere), s-au primit donatii din partea Serviciului Umanitar pentru Penitenciare si Adunarii Crestine, pentru persoanele private de libertate.

Vremea Bacau                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Tentativa de suicid cu pastile

Neintelegerile familiale l-au dus pe un bacauan in pragul disperarii. Doru F., 63 de ani, a incercat miercuri seara sa-si puna capat zilelor inghitind aproximativ 25 de medicamente

Politistii de la rutiera sunt verificati de sefii de la Bucuresti

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Bacau vor primi astazi vizita sefilor superiori de la Bucuresti. Directia Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), in colaborare cu specialistii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), desfasoara in aceasta perioada activitati de instruire a efectivelor de politie rutiera din cadrul structurilor teritoriale de profil, urmarind modul in care politistii cu atributii in domeniul sigurantei rutiere cunosc si respecta procedurile de lucru, precum si cresterea gradului de informare a lucratorilor cu privire la problematica anticoruptie.

Si-a descarcat nervii lovind o masina

Miercuri seara, proprietarul unei masini a reclamat la Sectia 2 Politie din municipiul Bacau faptul ca un individ i-a spart geamul lateral stinga al autoturismului. O patrula mixta de siguranta publica s-a deplasat imediat la fata locului, identificindu-l pe faptas in persoana lui Sorin I., 45 de ani, din Bacau. Acesta a recunoscut fapta comisa, precizind ca din acuza alcoolului consumat a avut un moment de furie si a lovit cu pumnul in geamul lateral al masinii.

Bataie la Berzunti

Lupta pentru pamint a devenit obsesiva in comuna Berzunti din judetul Bacau, unde un barbat si o femeie au ajuns sa se bata din cauza unui teren. Politistii din comuna Berzunti au fost sesizati despre faptul ca in punctul “Glodosu” a avut loc o altercatie intre doua persoane. In urma verificarilor efectuate in teren, politistii au stabilit ca intre Viorel A., 37 ani si Ileana S., 55 ani, a avut loc o disputa din cauza unui conflict mai vechi alimentat de o suprafata de teren, cele doua ajungind sa se loveasca reciproc.

Start pentru a VI a editie a Galei Star

Draga Olteanu Matei, in juriul care va decide cistigatorii din acest an. In aceasta seara, cortina Teatrului Municipal “Bacovia” se va ridica pentru cea de-a VI-a editie a festivalului international al recitalurilor dramatice Gala “Star”. Timp de cinci zile (29 aprilie – 3 mai), Bacaul va fi gazda pentru actori, regizori, critici de teatru, jurnalisti din tara si din strainatate.

Produse alimentare de calitate indoielnica, la agentii economici bacauani

Amenzi de zeci de mii de lei, luna trecuta, pentru mai multi agenti economici din judet care au pus in vinzare produse alimentare de calitate indoielnica, depozitate necorespunzator sau care prezentau modificari organoleptice. Inspectorii din cadrul corpului de control al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau au descoperit, in timpul unor verificari tematice intreprinse in aprilie, abateri de la lege din partea unor operatori economici din judet, sanctiunile fiind pe masura.

Masina cuprinsa de flacari, in trafic

Proprietarul unei masini de teren a fost obligat sa traga autoturismul pe dreapta in momentul in care a observat ca iese fum de sub capota. Soferul nu s-a pierdut cu firea, a sunat la 112 si a solicitat ajutorul pompierilor.

Harti de risc la inundatii in spatiul hidrografic Siret

Administratia Bazinala de Apa Siret va realiza harti de hazard la inundatii in spatiul hiodrografic aferent, in cadrul unui proiect cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial “Mediu”.

Taximetrist furat de clienti

Un taximetrist din orasul Comanesti a reclamat la politie ca un client i-a furat 50 de lei. Adrian A. a sunat la Politia Moinesti si le-a spus politistilor ca este taximetrist, a transportat un grup de tineri din orasul Darmanesti pina in municipiul Moinesti, iar la destinatie i-a fost furata de pe bordul masinii suma de 50 lei. In baza sesizarii taximetristului, politistii au facut verificari si au stabilit ca cele relatate de barbatul pagubit se confirma.

Colegiul National “Vasile Alecsandri” a obtinut sase premii si mentiuni la olimpiadele nationale

Elevii Colegiului National “Vasile Alecsandri” din Bacau participanti la olimpiaele nationale din vacanta de Paste s-au intors acasa cu sase premii si mentiuni. Daniela Olivia Ghicajanu, eleva a profesorului Viorel Cruceanu, a obtinut la Olimpiada Nationala de Istorie, locul I la clasa a XII-a. O performanta remarcabila este cea a lotului pentru Olimpiada Nationala de Geografie. Dupa mai multi ani de participari, Bacaul a obtinut doua mentiuni.

sursa: ziaruldebacau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *