Stiri Bacau frauda bcr internet trafic persoane medic bacau aeroport bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Frauda cu repetitie la BCR Moinesti

Opt angajati ai sucursalei BCR Moinesti sint anchetati pentru o frauda de 24 miliarde lei vechi – se pare ca frauda descoperita de anchetatori nu este singulara in istoria bancii, pentru ca in 2004, fostul director de la BCR Moinesti a fost trimis in judecata dupa ce procurorii au stabilit un prejudiciu de 110 miliarde lei vechi

Folosesti internetul cu grija!/ Campanie impotriva traficului de persoane

Pentru ca elevii sa constientizeze riscurile traficului de persoane, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Bacau, a lansat o campanie care vizeaza protectia copiilor aflati in situatie de risc

Medicul acuzat de familia femeii moarte in spital a fost chemat la Politie

Medicul Iulian Ghimis, fostul sef al sectiei de Chirurgie Plastica din Spitalul Judetean Bacau, s-a prezentat ieri la Politie – el a fost convocat in cadrul anchetei deschise de Parchetul de pe linga Tribunalul Bacau in legatura cu femeia care a murit dupa ce a fost transferata la Bucuresti – familia femeii acuza ca medicul bacauan a tratat-o cu indiferenta

Investitia in Aeroport s-a impotmolit la autorizatii

Situatia actuala de la Aeroportul International “George Enescu” Bacau, precum si stadiul realizarii investitiei de catre concesionar au fost prezentate la ultima sedinta a Consiliului Judetean (CJ) Bacau. Raportul a fost prezentat de catre Oana Chelaru, directorul Aeroportului. Investitiile la Aeroport trebuiau sa inceapa de anul trecut, dar din diverse motive aceste nu au demarat.

Zeci de bacauance, victime ale cancerului de col uterin in 2010

Peste 70 de bacauance au fost diagnosticate, pe parcursul anului trecut, cu cancer de col uterin. Autoritatile medicale trag semnale de alarma, reamintind populatiei faptul ca, aceasta boala poate fi vindecabila daca este depistata la timp. “La nivelul judetului Bacau, in anul 2010, au fost depistate 72 de cazuri noi, din care 35 de cazuri din urban si 37 din rural. Din cele 72 de cazuri, 50, conform evidentei bolnavilor din dispensarul de ocncologie Bacau, erau in stadii curabile”, a spus dr. Cristina Matanie, compartiment Promovarea Sanatatii din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Un sfint al inchisorilor comuniste: Parintele moinestean Gherasim Iscu

Unul dintre marii luptatori impotriva comunismului prin credinta si viata duhovniceasca, un slujitor care s-a jertfit pentru credinta crestina si poporul sau, a fost si Parintele Gherasim Iscu, considerat un sfint al inchisorilor ca si Valeriu Gafencu sau Ion Ianolide. Nascut in urma cu 99 de ani, la 21 ianuarie 1912 in comuna Poduri de linga Moinesti, Gherasim Iscu intra la doar 12 ani, ca frate la Manastirea Bogdana (1924), urmind apoi cursurile seminarului monahal de la Manastirea Neamt (1925-1928).

Soferi bauti la volan

Cel mai recent control intreprins de politia rutiera pe drumurile judetului Bacau a mai scos de pe sosea doi conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Liviu C., 49 ani, este unul dintre soferii inconstienti. Acesta conducea un autoturism in orasul Tg. Ocna si avea o concentratie de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Masina aruncata-n sant

Doua persoane au suferit vatamari corporale grave dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident de circulatie. Accidentul s-a produs pe fondul neatentiei in conducere si a fost provocat de un conducator auto care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers.

Redeventa medicilor de familie se majoreaza

Medicii de familie care activeaza in spatiile administrate de Consiliul Judetean Bacau vor plati o redeventa mai mare in acest an. La ultima sedinta, alesii judeteni au decis ca redeventa sa se actualizeze cu rata dobinzii de referinta afisata de Banca Nationala a Romaniei la 1 ianuarie.

ISJ cere stabilirea unui calendar de inscrieri in clasa I

Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a transmis institutiilor de invatamint preuniversitar din Bacau, care au in structura clase I – IV, solicitarea ca pina la data de 15 februarie 2011 sa comunice graficul inscrierilor in clasa I iar pina la date de 3 martie 2011 – data la care va incepe oficial perioada de inscriere, sa informeze comunitatea locala, prin afisarea la loc vizibil numarul de clase disponibil, arondarea strazilor, si, saptaminal, situatia acestui proces de inmatriculare.

O saptamina fara violenta in scoala

Un clasament al agresiunilor intilnite in mediul scolar arata ca cea mai mare frecventa o au cele din relatia elev-elev. Sondajul a fost intocmit de Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau si reiese ca acest comportament este rezultatul violentei verbale, urmat de manifestarile violente ale unor persoane din afara scolii fata de elevi.

Produsele Agricola comercializate sub o noua imagine

Grupul Agricola Bacau a decis sa-si actualizeze identitatea, iar masura include toate categoriile de produse sub brandul umbrela si aduce doua noutati absolute pe piata carnii de pasare: comunicarea valorilor nutritionale ale produsului direct pe eticheta si prezenta unui medalion aplicat pe caserole, care anunta utilizarea unor ambalaje reciclabile.

sursa: ziaruldebacau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *