Stiri Baia Mare 11 mai 2011

Stiri Maramures Baia Mare  |  0 comentarii

BNR nu a avizat numirea politica a vicepresedintilor CEC. Vezi istoria numirilor refuzate de BNR in bancile romanesti    

Banca Nationala a respins nominalizarile Ministerului Finantelor, care reprezinta statul ca actionar al CEC Bank, privind instalarea lui Andrei Stamatian, fiul prefectului de Cluj, în functia de prim-vicepresedinte cu atributii pe financiar, si a lui Razvan-Andrei Micu, consilier al ministrului Gheorghe Ialomitianu, ca vicepresedinte pe retail.

Mai sunt 10 zile în care va puteti înscrie la scoala de Vara ”Romania Austrian Economics Summer School”

Pasionatii de economie mai au 10 zile la dispozitie pentru a se înscrie la scoala de vara ”Romania Austrian Economics Summer School”. Evenimentul este organizat de Centrul de Economie Politica si Afaceri ”Murray Rothbard” si se va desfasura în cadrul Universitatii Româno-Americane în perioada 8-12 Iunie 2011.

Înca un militar român a murit în Afganistan

Caporalul Catalin-Ionel Marinescu, din Batalionul 26 Infanterie "Neagoe Basarab", a fost ucis, în jurul orei 06.00, in Provincia Zabul. Victima se afla intr-o misiune de patrulare pe autostrada A1 si executa cercetarea terestra a unui obiectiv.

De ce nu au voie romanii sa munceasca in Elvetia

Ambasadorul Elvetiei la Bucuresti, Livio Hurzeler, a declarat, marti, ca motivul pentru care au fost impuse restrictii muncitorilor romani este faptul ca Elvetia are libera circulatie fara restrictii cu celelalte tari europene, ceea ce a adus un aflux important de migranti, in special din Germania.

Vremea Baia Mare                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Descarcarea bugetara 2009: Colegiul de Politie, Agentia pentru Medicamente si Consiliul de ministri, amânate

Parlamentul a aprobat marti cea mai mare parte a cheltuielilor bugetare UE pentru exercitiul financiar 2009 conform procedurii  de ''descarcare de gestiune'', dar a hotarât amânarea descarcarii pentru Consiliu, Agentia Europeana pentru Medicamente si Colegiul European de Politie.

Playboy Mansion “Day and Night” la Cannes

Cine ajunge anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes sau la Monaco F1 Grand Prix  nu poate rata evenimentele PLAYBOY Mansion. Seria de pretreceri PLAYBOY Mansion “Day and Night” se va desfasura la Cannes in perioada 11 -26 mai.
Petrecerile PLAYBOY de la Cannes vor fi gazduite in legendara vila Oxygene, care in perioada 11-26 mai se va transforma in Playboy Mansion .

Actiune de ecologizare a Vaii Ruscova

La data de 10.05.2011, in comuna Repedea a avut loc o actiune de ecologizare a Vaii raului Repedea, pe o lungime de peste 2 km.
La actiune au participat peste 40 de elevi de la Scoala de Arte si Meserii Repedea (cu sprijinul domnilor  prof. dr. geo Cureleac Vasile - director adjunct, prof. Coposciuc Adrian - profesor de educatie fizica si prof. Ruscovan Ioan - profesor de chimie), 12 voluntari de la Asociatia Ivan Krevan (tineri cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani) si primarul comunei Repedea - dl Tiudic Pavel.

Admiterea la liceu 2011: S-a lansat brosura care sa ii ajute pe elevi

Se apropie admiterea la liceu, pentru acest an! Afla cate locuri sunt in Bucuresti si unde gasesti informatii despre profiluri, inscriere si calendarul evaluarii nationale. Pentru anul scolar 2011-2012, sunt disponibile este 16.000 de locuri in clasa a IX-a.

sursa: ne-cenzurat.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *