Stiri Baia Mare 25 mai 2011

Stiri Maramures Baia Mare  |  0 comentarii

Au inceput inscrierile pentru bacalaureat

Elevii din clasele a XII-a si a XIII-a se pot inscrie, de luni pana vineri, la examenul de bacalaureat sesiunea de vara, care va incepe in 6 iunie cu probele orale.
Inscrierea la bacalaureat are loc in perioada 23 - 27 mai, iar ursurile pentru elevii din clasele a XII-a si a XIII-a vor fi incheiate in 27 mai.

Lupul paznic la oi: Ofiterii de penitenciar fac averi FURÂND din banii şi bunurile unităţii!

Schimbarea directorului Penitenciarului Baia Mare, Horia Chiş (de fapt, transferarea sa pe o funcţie echivalentă la Penitenciarul Timişoara), mă determină să vin din nou şi să vă prezint date inedite despre viaţa de dincolo de gratii, despre “profesionismul” celor care azi se numesc “funcţionari publici cu regim special”, dar care nu au trecut, în mentalitatea lor, de la nivelul mediocru în care se găseau atunci când s-au angajat în sistem. De fapt, deschiderea mentalităţii lor s-a produs în alte “zone”, care ţin mai mult de activităţi infracţionale decât de respectarea legii!

Care sunt cele mai performante spitale din ţară

Doar cinci spitale şi câteva institute din ţară au fost incluse în cea mai înaltă categorie de performanţă. Însă până în 2012, aceste unităţi trebuie să înfiinţeze secţii noi sau să cumpere aparatură.
Jumătate din spitalele din ţară au fost clasificate, dar, până în prezent, doar cinci au fost încadrate în cel mai înalt nivel de performanţă (catogoria I): Spitalul Clinic Universitar de Urgenţă din Bucureşti, Spitalul de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă din Timişoara, Spitalul Clinic Jude ţean de Urgenţă din Târgu-Mureş şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Spiridon" din Iaşi.

Vremea Baia Mare                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Apartenenţa istorică, lingvistică şi etnografică a aromânilor la românitate dezbatuta la Palatul Parlamentului

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Academia Română şi Societatea de Cultură Macedo–Română organizează miercuri, 25 mai a.c., conferinţa „Aromânii – istorie şi actualitate". Evenimentul va avea loc la Camera Deputaţilor, sala „Drepturilor Omului" în incinta Palatului Parlamentului (intrare C1), de la orele 10:00, transmite Romanian Global News.

Workshop-uri de politică externă la PSD

Departamentul Politică Externă şi Relaţia cu Comunităţile Româneşti din cadrul Consiliului Naţional al PSD lansează miercuri, 25 mai 2011, o serie de workshop-uri periodice, pentru tinerii interesaţi de politica externă. Astfel, în colaborare cu Tineretul Social Democrat, vor avea loc, bilunar, la sediul TSD, întâlniri cu actuali sau foşti ambasadori şi diplomaţi români, care vor prezenta şi explica tinerilor problemele de actualitate ale politicii externe a României.

PENAL! Din cauza Monicăi Mureşan s-au făcut deturnări de fonduri la DJTS Maramureş, CJ Maramureş şi CL Baia Mare

După cum v-am demonstrat cu vreo două luni în urmă, Monica Mureşan, fosta noastră mare sportivă se cam ţine de prostii.
Am arătat pe larg, într-un amplu material cum că cel mai bun elev al ei s-a dopat, motiv pentru care i s-au retras titlul de campion şi medalia aferenta câştigate nedrept la Campionatele naţionale de la Tg Mureş.sursa: ne-cenzurat.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *