Stiri Bihor lansare carte pensie sarbatoare actiuni ssif carpatica afacere sport benzina

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Volumul "Provizoratul istoric", lansat de Principele Radu la Oradea

Principele Radu al României si-a lansat, aseara, la Libraria Humanitas din Oradea, în prezenta unui public numeros, volumul "Provizoratul istoric", aparut la editura Polirom. De fata au fost episcopul greco-catolic Virgil Bercea, oameni de cultura oradeni, reprezentanti ai mediului de afaceri, oameni politici, dar si simpli oradeni.

Când nu curge de la Casa de Pensii, picura de la CARPO

Cheltuielile mari, pensile mici si tot mai vamuite, platite de Casa Judeteana de Pensii, precum si un trai zilnic tot mai greu sunt doua dintre motivele pentru care zeci de pensionari oradeni aleg sa treaca pe la ghiseul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Oradea. Împrumuturile au ajuns sa depaseasca anul trecut 15 milioane de lei, bani din care cei mai multi au încercat sa îsi acopere unele cheltuieli sau sa ajute restul membrilor familiei.

Stei: Unirea cea mica, sarbatorita de elevii steieni

La Scoala cu clasele I-VIII "Miron Pompiliu" Stei, în data de 24 ianuarie, s-a desfasurat a V-a editie a activitatii-concurs intitulata: "Unirea cea mica". Omagierea zilei a debutat prin intonarea imnului de stat al României.

Beius: Unirea salutata de „Un glas de peste Carpati"

Anul 1859 a adus românilor împlinirea unui vis de secole: Unirea Principatelor Moldova si Tara Româneasca. Prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei (la 5 ianuarie 1859) si al Munteniei (la 24 ianuarie) s-au pus bazele viitorului stat national unitar român.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

SSIF Carpatica Invest Oradea: Actiunile Fondului Proprietatea se tranzactioneaza pe bursa

Luni la sediul din Oradea al Sucursalei SSIF Carpatica Invest, a avut loc intrarea la tranzactionare pe bursa a actiunilor Fondului Proprietatea, cu active de 3,6 miliarde de euro, creat special de statul român pentru a despagubi victimele nationalizarilor comuniste. „Este cel mai important eveniment din istoria BVB care va majora capitalizarea bursei cu 15%, iar volumul de free-float va creste cu 80%" - a afirmat directorul regional al Carpatica Invest, d-na Alina Anamaria Silaghi.

Directorul adjunct al RAR Bihor, judecat în libertate

Directorul adjunct al Registrului Auto Român (RAR) Bihor, Mihai Domocos, arestat pentru luare de mita, a fost eliberat, întrucât magistratii Curtii de Apel Oradea au admis, ieri, recursul sau la masura arestarii, decizia fiind definitiva.

Patru parlamentari bihoreni fac afaceri cu statul

Patru dintre parlamentarii bihoreni figureaza printre cei 72 de deputati si senatori care fac afaceri cu statul. Informatiile au fost publicate pe site-ul http://cursdeguvernare.ro/ si se bazeaza pe datele cuprinse în ultimele declaratii de interese publicate în baza Legii 176/2010 privind integritatea în exercitarea functiilor si demnitatilor publice. Cei patru parlamentari bihoreni sunt deputatii Sorin Ioan Roman, Derzsi Akos si Lakatos Peter, respectiv senatorul Ioan Mang.

CM de handbal masculin: Franta a completat careul de asi

Si cea de-a patra semifinalista a Campionatului Mondial de handbal masculin din Suedia a fost stabilita tot înaintea ultimei etape din grupele principale. Detinatoarea trofeului, Franta, a dispus de Norvegia si s-a alaturat Danemarcei, Suediei si Spaniei în careul de asi al acestui turneu final. Partidele din runda finala, desfasurate aseara, dupa închiderea editiei, au avut doar darul de a decide cum vor fi împerecheate echipele în penultima faza, precum si configuratia jocurilor din grupa locurilor 5-12.

Amenintat cu un cutit de un cersetor

Un oradean a fost amenintat cu un cutit de un cersetor, chiar în fata unei biserici din municipiul Oradea. Barbatul a cerut ajutorul jandarmilor, care îl cerceteaza acum pe cersetorul violent.

Decoct din radacini de cicoare pentru angiocolita

Angiocolita este o inflamatie acuta a cailor biliare. Ficatul se mareste, apar dureri, greata, varsaturi, transpiratie intensa si febra.

Benzina cu patru bani/litru mai ieftina la Petrom

Începând de ieri, Petrom a ieftinit cu 4 bani/litru carburantii, pe fondul diminuarii componentei de taxare cu 0,01 dolari, ca urmare a sistarii colectarii reprezentând Fondul Special de Produse Petroliere.

sursa: crisana.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *