Stiri Bihor vanatoare tiriac olimpiada bal baschet sah cultura sanatate unirea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Vânătoarea organizată de Ţiriac în Bihor s-a încheiat

Cea de-a 7-a ediţia a vânătorii de la Balc s-a încheiat, duminică după amiază. Puţin după ora 13, invitaţii magnatului Ion Ţiriac pe fondul de vânătoare din Bihor au început să plece, după care a fost rândul gonacilor şi vânătorilor selectaţi din rândul localnicilor.

Olimpiada de limba română - Participare numeroasă la faza locală

Cei mai buni liceeni la limba şi literatura română s-au întrecut sâmbătă dimineaţa la Colegiul Naţional "Emanuil Gojdu", în cadrul fazei locale a Olimpiadei de limbă, comunicare şi literatură română "George Călinescu"

Balul Balurilor - Elevii de la "M. Viteazul" şi "M. Eminescu" au câştigat primei confruntărti

Dicoteca No Problem din Oradea a găzduit, vineri seara, prima confruntare a liceelor din acest an, în cadrul Balului Balurilor. Deşi în prima confruntare erau programate a se duela patru licee, pentru că elevii de la Liceul German nu s-au prezentat, startul întrecerii s-a dat în trei.

Orădencele au preluat "lanterna roşie" - CSM U Oradea - Universitatea Cluj 70-92 (16-27 21-29 18-19 15-17)

Baschetbalistele antrenate de Adriana Niculescu candidează la titlul nedorit de cea mai slabă echipă din actualul sezon al Diviziei A de baschet feminin, după ce au cedat pe teren propriu în faţa singurei echipe învinse în acest sezon. CSM U Oradea a pierdut primul meci oficial disputat în acest an în faţa Universităţii Cluj.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Orăşelul Copiilor - Zeci de elevi au ieşit singuri la tabla de şah


Zeci de copii cu vârste de până la 13 ani au fost prezenţi sâmbătă dimineaţa în Orăşelul Copiilor pentru a lua parte la prima etapă a turneului de şah din acest an. Competiţia, adresată copiilor, a început anul trecut, iar datorită numeroşilor participanţi organizatorii au decis să continue desfăşurarea ei şi în acest an.

Ziua Culturii Maghiare, sărbătorită la Oradea

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a fost prezent sâmbătă la Oradea, la festivitatea de închidere a Zilei Culturii Maghiare, participând la un spectacol organizat cu această ocazie la Filarmonică.

Galop de sănătate pentru CSM Oradea

Baschetbaliştii antrenaţi de Cristian Achim nu şi-au dezamăgit suporterii la prima apariţie oficială din 2011 pe teren propriu, orădenii obţinând cel mai categoric succes al sezonului.

Hai să dăm mână cu mână!

Aniversarea a 152 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române va fi marcată astăzi, 24 ianuarie, şi la Oradea, începând cu ora 11.00, în Piaţa Unirii, când garda de onoare va prezenta onorul invitaţilor şi drapelului de luptă.

sursa: crisana.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *