Stiri Botosani primaria botosani scutire medicala popor spital botosani bani liceu

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Teroarea disponibilizarilor bantuie prin primarii

Sumele insuficiente stabilite a fi repartizate administratiilor publice locale deschid calea disponibilizarilor de personal in acest an. Semnalul a fost tras de Vasile Capota, primarul comunei Mitoc si presedinte al Asociatiei Comunelor din Botosani, care a precizat ca multe din primariile din judet se confrunta cu situatia de a nu putea acoperi in totalitate cu banii primiti functionarea in bune conditii a institutiei.

Scutiri medicale false eliberate elevilor de un medic spagar

Lipseau de la cursuri in mod repetat si puteau fi vazuti prin baruri, prin localuri unde se practica jocuri de noroc, consumand bauturi alcoolice. Este vorba de mai multi elevi care figurau ca fiind bolnavi, fiind acoperiti la scoala de scutirile medicale obtinute pe bani de la medic.

Cele mai cool popoare ale lumii

Site-ul cnn.com a realizat un top al celor mai cool 12 popoare din lume. Vezi care tari au intrat in top. Pe ce loc crezi ca sunt romanii? Spune-ne daca esti de acord cu clasamentul.

Spitalele au facut simularea salariilor pe 2011

De la 1.386 de lei, cat castiga in decembrie 2010 un asistent medical principal, salariul brut al acestuia pentru luna ianuarie 2010 va ajunge la 1.594 lei. De asemenea, asistentii medicali principali care isi desfasoara activitatea in trei ture si beneficiaza de un spor de 15la suta din salariul de baza vor avea salariul brut de 1.773 de lei.

Au pierdut «banii de liceu» chiulind de la scoala

Absentele nemotivate sunt cele care i-au lasat fara „banii de liceu” pe mai mult de 180 de elevi botosaneni, care au pierdut sprijinul financiar de la inceputul acestui an scolar pana in prezent. Nu toti elevii botosaneni beneficiari ai programului „Bani de liceu” au primit sumele cuvenite, respectiv suma de 180 de lei de elev, pe luna ianuarie.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Cristian Roman: «S-a transmis de la Bucuresti sa ne bazam pe oameni competenti neimplicati politic»

Dana Boariu, noul director al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) a participat marti pentru prima data, in aceasta calitate, la sedinta Colegiului Prefectural.

Copil ajuns in spital cu un surub in nas

Sirul cazurilor de copii ajunsi in spital din cauza lipsei de supraveghere a parintilor pare sa nu se opreasca.

Unitati medicale la un pas de a fi doborate de lege

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) nu va incheia contracte, incepand cu 1 aprilie, cu niciunul din spitalele din judet care nu se vor conforma, pana la acea data, legislatiei in vigoare.

Arhiepiscopia Romanului si Bacaului va primi doua avioane MiG 21

MApN va transmite mai multor institutii publice, precum si Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, mai multe avioane scoase din uz si fara echipamente militare, pentru expunerea aeronavelor in scop comemorativ, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern.

Ce au cumparat institutiile de stat in 2010: telefoane mobile, laxative, lumanari

Institutii si companii de stat au cumparat anul trecut masini, aparate de aer conditionat, laptopuri, mobilier, telefoane mobile si servicii telecom in valoare de 175 milioane euro, peste nivelul din 2009, la care se adauga cateva milioane lei bugetate de primarii pe fantani arteziene, statui si lumanari.

Mugur Isarescu pradat de hoti

Desi este unul dintre cei mai respectati localnici din Dragasani, judetul Valcea, prestanta lui Mugur Isarescu nu a reusit sa tina hotii la distanta. Acestia au furat, zilele trecute, 400 de butasi de pe podgoria guvernatorului Bancii Nationale.

Monica Iacob-Ridzi se simte bine la Viena

Internata inca de lunea trecuta intr-o clinica din Viena, fostul ministru al Tineretului si Sportului  pare a se simti tot mai bine. Atat de bine ca a iesit la plimbare prin frumosul oras, sustin surse demne de incredere.

sursa: evenimentuldebotosani.ro
 

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *