Stiri Botosani tichete de masa crima strazi botosani politia vremea istorie sponsor fmi

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Înşelăciune cu tichete de masă

Sute de botoşăneni şi zeci de angajatori au rămas păgubiţi, după ce magazinele au refuzat să mai primească tichete de masă Eurotiket. În urma scandalului izbucnit la nivel naţional, bonurile au devenit simple hârtii. „Nu am ştiut că nu se mai primesc tichetele şi am încercat să cumpăr. Este o aberaţie, pentru că eu ca angajat nu am nicio vină”, a declarat Marcel Rusu, un cumpărător.

Adolescentă înjunghiată pe stradă

La trei săptămâni după ce două femei au fost tâlhărite în municipiu, vineri seară s-a înregistrat un nou caz e acest fel. Vineri seară o fată de 15 ani a fost înjunghiată pe o alee întunecată din apropierea unei florării de pe Strada George Enescu.

Concedierile ajung şi la poliţişti

Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) pregăteşte lista disponibilizărilor. Pe site-ul www.mai.gov.ro a fost postat deja proiectul de lege privind măsurile pentru reducerea cheltuielilor, iar primul articol arată ce viitor îi aşteaptă pe unii dintre angajaţi.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Trei zile cu ger şi ninsori

Ninsorile vor continua până la jumătatea săptămânii, iar temperaturile se vor situa în media perioadei. Astăzi termometrele vor arăta o maximă de zero grade Celsius şi o minimă de minus şase grade.

Istorie a Colegiului "Mihai Eminescu" cuprinsă în cărţi

Profesorul Mihai Matei, fost inspector şcolar în perioadele 1968-1970 şi 1971-1989, a lansat a cincea carte. Volumul „Colegiul Naţional <Mihai Eminescu> - În preajma unui mare jubileu - File de istorie contemporană” a apărut la Editura Quadrat.

Florin Ghiorghiţă, sponsor la FC II Botoşani

FC II Botoşani se va bucura din retur de sprijinul financiar al viceprimarului municipiului, Florin Ghiorghiţă. Preşedintele executiv al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că prin implicarea viceprimarului la formaţia satelit, fotbalul botoşănean are foarte mult de câştigat. "Mă bucur că a luat această decizie de a se implica în acest proiect foarte îndrăzneţ.

Firme vândute pentru returnarea banilor de la FMI

Fondul Proprietatea (FP) estimează că guvernul ar putea obţine, în următorii doi ani, aproape 1,5 miliarde de euro din vânzarea de acţiuni ale unor companii de stat, a declarat Grzegorz Konieczny, directorul general al Franklin Templeton şi managerul de portofoliu al FP, transmite Reuters. El a precizat că guvernul intenţionează să vândă în acest an acţiuni ale grupurilor energetice Petrom, Transgaz şi Transelectrica, pe o piaţă secundară.

sursa: monitorulbt.ro

Pensiile speciale de la Interne, Armata si Securitate: 10% din bugetul total

Guvernul este impiedicat de o hotarare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa taie cele 150.000 de pensii speciale ale fostilor militari si ale fostilor angajati ai Ministerului de Interne si serviciilor secrete, inclusiv oameni care au lucrat in fosta Securitate.

Se cauta capsunari cu 2.400 euro/luna

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pune la bataie 200 de locuri de munca la recoltare de capsuni, zmeura, ceapa si mazare in Danemarca. Salariile vor fi in jur de 2.400 de euro. Se cauta si soferi de tractor, camion sau de autobuz.

Teo vine in locul lui Maruta

Intoarcerea iminenta a „vedetei ratacitoare” la Pro TV este confirmata prin noi argumente, venite chiar din interiorul postului din Pache Protopopescu.

Profilul criminalului roman: 30 de ani, moldovean, alcoolic si sarac

Cutitul ramane „arma crimei” preferata de ucigasii romani in 2010, iar certurile pe teme financiare reprezinta principala cauza. O statistica a politiei arata ca zona cu cea mai mare rata a criminalitatii, in 2010, Moldova - Iasi, Bacau si Botosani - ocupa prima pozitie in clasament.

sursa: evenimentuldebotosani.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *