Stiri Brasov 10 mai 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Cât împuşcă pe lună securistul lui Scripcaru

Secretarul Primăriei Braşov câştigă 3000 de euro pe lună. Fostul torţionar, conform declaraţiei de avere, are o pensie specială de 1.000 de RON/lunar de la SRI.
Conform declaraţiei de avere, postată pe site-ul Primăriei, fostul maior de Securitate, Nicolae Paraschiv, cel care ocupă postul de secretar al Primăriei, are venituri de 3000 de euro pe lună.

RAT Braşov, premiat pentru siguranţă rutieră

Bilanţul negru al regiei braşovene arată însă altceva. Regia locală de transport a primit o diplomă pentru rezultate deosebite în domeniul siguranţei circulaţiei rutiere, în condiţiile în care incidentele în care au fost implicate autobuze RAT au crescut ca număr.

Pistă de formula 2 la Tărlungeni

Circuitul de mare viteză va fi realizat în cadrul unui proiect mai larg numit „Transilvania Motorland”. Acest proiect este prevăzut în Planul Integrat de Dezvoltare, pentru finanţare prin POR Axa 1,  termenul de depunere fiind septembrie 2011. Valoare estimată prevăzută în PID este de 44.426.660 lei, urmând ca prin studiul de fezabilitate  şi proiectul tehnic să se stabilească valoarea de execuţie. 

Adrian Atomei, record de voturi la Congresul TNL

Tineretul National Liberal s-a reunit sâmbătă, 7 mai 2011, la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, cu ocazia Conferintei Nationale în cadrul căreia au avut loc alegeri pentru presedintele TNL si Biroul Permanent National al TNL. În functia de presedinte al TNL a fost reconfirmat Florin Alexe, obţinând 773 de voturi. Liberalul braşovean Adrian Atomei a fost reales în funcţia de vicepresedinte având numărul cel mai mare de voturi (769 de voturi) fiind urmat de către reprezentantul TNL Gorj, Răzvan Rebedea (759 voturi) şi deputatul de Hunedoara, Bogdan Tampău (757 voturi).

Brahms International vrea să construiască un Crash-Center la Braşov

Centrul ar putea reduce preţurile autovehiculelor chiar şi cu câteva mii de euro, datorită costurilor cu forţa de muncă mult mai scăzute în România decât în restul ţărilor Uniunii Europene

Vremea Brasov                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Investiţiile din Poiană i-au adus lui Copos un premiu

Ana Hotels, companie deţinută de omul de afaceri George Copos, a câştigat trofeul „Investment of the year” în cadrul celei de-a IV-a ediţii a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, cel mai prestigios eveniment dedicat industriei hoteliere şi de turism din România.

Niciun spital de primă categorie la Braşov

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a înaintat ieri ministerului de resort propunerile de clasificare a spitalelor din judeţ, în funcţie de care se va stabili, din iunie 2011, nivelul de finanţare pentru fiecare unitate în parte. 

Autobuzul supraetajat, din nou la dispoziţia turiştilor

Autobuzul supraetajat achiziţionat în urmă cu 3 ani de Consiliul Judeţean Braşov şi-a reînceput vineri programul de plimbare pentru turiştii care vizitează oraşul.

Poliţiştilor braşoveni le merge bine

Politiştii braşoveni nu vor participa la mitigul organizat marti în faţa Parlamentului.

Marcel Butuza îşi construieşte heliport

Omul de afaceri preferat al primăriei Braşov îşi construieşte un heliport în zona fostului palat al copiilor.

Cupa Presei la Pescuit

În weekend a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Cupei Presei la Pescuit organizată la complexul piscicol Doripesco. În concurs s-au înscris 18 echipe. Nu toţi participanţii sunt pescari profesionişti, iar competiţia este mai mult un prilej de relaxare.

Liceul Andrei Mureşanu pregăteşte din nou învăţători

Liceul Andrei Mureşanu din Braşov revine în învăţământul cu profil pedagogic. Începând cu anul şcolar 2010-2011, se înfiinţează o clasă de liceu menită să formeze învăţători şi educatoare.

sursa: brasovultau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *