Stiri Brasov 17 mai 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Prinţul Charles şi-a purtat alaiul 12 km pe jos, până la Roadeş

Alteţa Sa a inaugurat staţia de epurare ecologică de la Viscri. Apoi, Prinţul de Wales s-a încumetat să parcurgă pe jos 12 kilometri între Archita şi Roadeş, pe ploaie şi arşiţă. Seara, el s-a retras într-un sătuc uitat de lume, unde n-a călcat vreodată picior de turist

Manipularea democratică

Cu toate aparenţele sale democratice, Congresul PDL de la finele săptămânii trecute a reprezentat, în fapt, o manipulare grosolană şi fără alternativă, determinată de intervenţia nici măcar discretă a celui care reprezenta polul de putere absolută: preşedintele Băsescu.

FC BRAŞOV: Spectacol cu Pandurii, să vedem ce va fi în Giuleşti

Pe site-ul FC Braşov au apărut declaraţiile a doi două din personajele de prim plan al acestui retur. Sperăm că ei vor continua la Braşov, deşi niciunul nu are semnate angajamente lungi. FC Braşov a încheiat meciurile de pe teren propriu din acest sezon cu o victorie, scor 3-2 în partidă cu Pandurii Târgu Jiu.

Allianz Ţiriac încearcă să mărească numărul proprietarilor care îşi asigură casele

Compania de asigurări Allianz Ţiriac a lansat la finele săptămânii trecute publicaţia „Zona de Siguranţă”, „un document informativ care evidenţiază importanţa pregătirii prealabile pentru situaţiile apariţiei unor riscuri precum cel de cutremur şi necesitatea protecţiei financiare oferită de asigurarea facultativă a locuinţei”.

Andreea a fost înmormântată

Andreea Şerban, tânăra de 20 de ani care a scăpat cu viaţă în urma unui accident de circulaţie anul trecut, pentru ca săptămâna trecută să moară înecându-se cu mâncare, a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Vremea Brasov                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Sindicatul ICA Ghimbav derulează un proiect european privind securitatea muncii

Sindicatul Liber ICA Ghimbav, în parteneriat cu sindicatul SANAB Brăila şi Federaţia Sindicală Federatione Italiana Metalmeccanici FIM-CISL Italia derulează în perioada decembrie 2010 – iulie 2012 proiectul „Reţeaua pentru protecţia sănătăţii şi securităţii la locul de muncă în industria prelucrătoare – Aeronavsecur”, finanţat cu 600.000 de euro din Fondul Social European prin intermediul programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Terenul de la Colorom Codlea - ecologizat cu 2,4 milioane de euro

Compania Avasca Real Estate, deţinută de omul de afaceri elveţian Arthur Sommer Mayer, a investit 2,4 milioane de euro în ecologizarea suprafeţei de teren pe care s-a desfăşurat până în 2007 societatea Colorom Codlea.

„Ziua Latinităţii” a marcat 100 de ani de la moartea lui Badea Cârţan

Manifestarea a fost organizată de cele trei colegii centenare ale Braşovului, la Reduta. Cele trei colegii centenare ale Braşovului, „Şaguna”, „Unirea”, „Meşotă” au marcat, ieri, Ziua Latinităţii într-un mod inedit, la Centrul Cultural Reduta. Manifestarea de ieri, care a inclus un program artistic, precum şi lansarea volumului „Badea Cârţan”, la Librăria „Şt.O.Iosif” a însemnat, totodată şi încheierea proiectului „Badea Cârţan şi revelaţia latinităţii”.

„Vă urcaţi la prima”?

Ritmo Café le propune braşovenilor, joi, de la 21.00, piesa „Vă urcaţi la prima?” o comedie amară despre singurătate şi optimism, despre întrebări care cu greu îşi găsesc răspuns, despre om şi oamenii din jurul lui, la fel de anonimi ca şi el.

Profesor de elită la Universitatea „Transilvania”

Comunitatea academică a Universităţii „Transilvania” s-a mărit cu un nou membru. Este vorba despre Patrizia Restani (), şefa departamentului de farmacologie al Universităţii de studii din Milano, care a primit titulatura de profesor onorific.

Directorii de la Şaguna, Meşotă şi Unirea, invitaţii Regelui Mihai

Anul 2011 este anul consacrat Jubileului de 90 de ani ai Majestăţii Sale Regelui Mihai I, conducătorul Casei Regale a României, văr de gradul 3 al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi stră-strănepot al reginei Victoria a Marii Britanii. În luna mai şi în luna octombrie, la Bucureşti, vor avea loc ceremonii şi activităţi publice menite să omagieze pe Majestatea Sa Regele.sursa: bzb.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *