Stiri Brasov 2 iunie 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Adio, autostrada Transilvania!

Vestita autostradă Transilvania nu pare a mai avea nici o șansă de a lega Braşovul de Borş. Cel puţin nu în viitorul apropiat. Motivul: proiectul a intrat în faza de conservare pe termen nelimitat. În urmă cu două luni, compania americană a angajat o societate din Câmpia Turzii pentru a muta utilajele de pe şantierele de la Săvădisla şi Chiribiş în portul Constanţa, unde au fost urcate pe un feribot şi transportate în Oman.

Se va construi un lac în Parcul din Livada Poştei

Concursul de idei pentru reabilitarea Parcului Livada Poştei, lansat şi finanţat de  o companie multinaţională şi-a desemnat ieri câştigătorii. Lac şi cafenea. Locul întâi a fost obţinut de o echipă de arhitecţi din Portugalia.

12 ani de puşcărie pentru un pedofil

Instanţa Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov a dat ieri sentinţa în cazul lui Marian Ambrozi, care a violat o minoră.
12 ani de puşcărie. Ambrozi a fost condamnat la 12 ani închisoare şi 5 ani interzicerea unor drepturi pentru comiterea infracţiunii de viol, precum şi la 8 ani închisoare şi 4 ani interzicerea unor drepturi pentru infracţiuni pornografice prin sisteme informatice.

Harta scumpirilor la întreţinere

La Braşov, factura de încălzire ar putea fi cu 131% mai mare. După ce Guvernul ar putea decide să nu mai subvenţioneze preţul gigacaloriei, greul va fi dus de populaţie şi, poate, de autorităţile locale. În cazul în care nici acestea nu vor da bani, braşovenii vor ajunge să plătească pentru facturile de încălzire mai mult decât dublu.

Doar sfaturi gratuite şi medicamente contra cost

De ieri medicii de familie nu mai eliberează reţete pentru medicamente gratuite  sau compensate şi nu mai dau trimiteri deoarece nu au semnat noul contract cu Casa de Asigurări. Medicii îşi vor consulta pacienţii fără bani, dar în lipsa contractului nu mai pot da reţete.

Conflictul de la Lisa, aplanat de mitropolit

Lacătele bisericii din Lisa au fost luate de pe poartă! Şi nu pentru că localnicii au revenit la sentimente mai bune faţă de noul preot, ci pentru că marţi a venit în vizită chiar Înalt Prea Sfinţitul Laurenţiu Streza.

Vremea Brasov               
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Poliţiştii ameninţă cu proteste

Poliţiştii ameninţă Ministerul de interne după anunţul lui Igaş: De luni, începem pichetările. Sindicaliştii din poliţie ameninţă cu proteste, după ce au fost anunţaţi printr-un document al Direcţiei Financiare din cadrul M.A.I. şi semnat de ministrul Traian Igaş le este redusă norma de hrană cu aproximativ 550 de lei.

200 de lei-salariu la Poliţia Braşov

Seria veştilor proaste pentru poliţiştii braşoveni continuă. Şi ei, dar şi colegii lor din ţară, vor merge de acum acasă, cu aproape 6 milioane de lei vechi mai puţin din salarii. Suma reprezintă norma de hrană plătită până acum lunar, fiecărui agent sau ofiţer.

Băsescu, persona non grata

 Liga Sindicatului Pensionarilor din Minerit l-a declarat pe preşedintele Traian Băsescu, persona non grata în Valea Jiului. Pensionarii spun că  au luat  decizia deoarece bugetul statului a fost echilibrat numai prin tăieri de salarii şi pensii.

În această vară se poartă penele şi trandafirii

Braşovenii au timp până duminică să-şi facă loc în dulapuri pentru vestimentaţiile noi. Oficial a venit vara aşa că toată lumea se gândeşte la haine vaporoase. Comercianţii de la târgul Confinetx, deschis la ITC, se întrec în oferte atrăgătoare.

Semnături pentru salvarea Complexului Olimpic din Poiană

Consilieri judeţeni PNL, Vasile Ungureanu şi Dragoş Crăciun, care au început strângerea de semnături pentru salvarea „Complexului Olimpic din Poiana Braşov”, vor trimite o scrisoare deschisă pe adresele Agenţei Naţionale pentru Sport, Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Guvernului.sursa: brasovultau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *