Stiri Brasov 2 mai 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Junii, întâmpinaţi cu salve de tun

Îmbiaţi de vremea splendidă, dar şi de spectacolul unic pe care îl oferă Parada Junilor în Duminica Tomii, mii de oameni, parcă mai mulţi ca niciodată, braşoveni şi turişti, au umplut ieri Centrul Istoric pentru a aplauda cetele de călăreţi şi a le răspunde la salutul creştinesc „Hristos a înviat!“. Cu această "Coborâre în Cetate", se încheie manifestările din Obiceiul Junilor Braşoveni din Şcheii Braşovului şi Braşovecheni, aceasta fiind denumirea completă a societăţii, potrivit preşedintelui acesteia, Iosif Iepure, un obicei cu semnificaţii pascale, primăvăratice, de ritual de iniţiere, dar şi militare şi eroice.

Festivalul luminii la Braşov

Pe data de 7 mai Cercetaşii României vor organiza şi la Braşov Festivalul Luminii. De la ora 21:00  în parcul central Nicolae Titulescu peste 300 de voluntari vor aprinde 70.000 de lumânări pe care le vor înşira pe aleile din parc. În timpul zilei, vor avea loc de la ora 14:00 ateliere de creativitate şi organizate de cercetaşi pe aleea din Bd. Eroilor.

Bolnavii de cancer dau în judecată statul

Membrii Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România  (FABC), întruniţi în perioada 29 aprilie -1 mai, în Adunare Generală, la Braşov, acuză Statul Român că îi condamnă la moarte, prin noua măsură de distribuire a tratamentului injectabil doar în farmaciile de circuit închis din secţiile şi spitalele de oncologie.

Un nou sediu în Poiană pentru Poliţie şi ISU

Vila "Orizont" din Poiana Braşov a fost dată în folosinţă gratuită de municipalitate către Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul de Ambulanţă şi Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt. Primele trei instituţii pot folosi acest spaţiu gratuit, pentru o perioadă de trei ani, dar Regia Kronstadt poate utiliza spaţiul doar un an.

Vremea Brasov                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

The Strongest Man Codlea

16 concurenţi din toată ţara au participat sâmbătă la Codlea la competiţia The Strongest Man. Pentru asta au trebuit să ridice, să mute sau să urnească din loc obiecte de sute de kilograme, în cadrul a 5 probe toate contraconometru.

Mă dezic, dar doar parţial de acţiunile lui Sebastian Grapă

Asta spune preşedintele Consiliului Judeţean Aristotel Căncescu despre plângerea penală pe care Scripcaru-Boc şi Ialomiţeanu au făcut-o împotriva celor doi liberali. Cei trei PDL-işti au fost deranjaţi de părerile PNL-iştilor care îi vizau, în legătură cu  faptul că au închis spitalele din Săcele, Codlea şi Victoria, dar şi pentru că promovează o politică sanitară care omoară sănătatea.

Festivalul luminii la Braşov

Pe data de 7 mai Cercetaşii României vor organiza şi la Braşov Festivalul Luminii. De la ora 21:00  în parcul central Nicolae Titulescu peste 300 de voluntari vor aprinde 70.000 de lumânări pe care le vor înşira pe aleile din parc. În timpul zilei, vor avea loc de la ora 14:00 ateliere de creativitate şi organizate de cercetaşi pe aleea din Bd. Eroilor.

sursa: brasovultau.ro

Un milion de pelerini la ceremonia de beatificare a fostului papă

Delegaţii din 62 de ţări vor asista, mîine, 1 mai, la ceremonia de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea. Delegaţia Poloniei, ţara natală a Papei Wojtyla, îl va avea în frunte pe preşedintele Bronislaw Komorowski, însoţit de preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor. Franţa va fi reprezentată de primul-ministru, François Fillon, iar Belgia de regele Albert al II-lea şi de regina Paola, dar şi de primul ministru, Yves Leterme.

Toni Conceicao urmează să preia Steaua pe 1 iunie

Tehnicianul portughez al Braşovului, Antonio Conceicao, va prelua formaţia din Bulevardul Ghencea peste 30 de zile, cand îi expiră contractul cu ardelenii. Clubul de sub Tampa nu deţine posibilitatea de a-i prelungi unilateral înţelegerea, Conceicao urmând să semnze un contract pe doi ani cu Steaua.

Campanie antidrog în săptămîna dedicată tinerilor

Cu ocazia săptămînii Tineretului, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Braşov- structura specializată a Agenţiei Naţionale Antidrog a lansat campania naţională de prevenire a consumului de droguri în rîndul tinerilor „Alternative” – „În comunitatea ta, drogurile nu îşi au locul!”.

Cadavru găsit pe rîul Bîrsa

Cadavrul unei femei de 44 de ani a fost găsit, joi seara, plutind pe rîul Bîrsa din Codlea, în urma necropsiei stabilindu-se că femeia s-a înecat. Femeia dispăruse de la domiciliu încă din data de 11 martie şi de atunci a fost dată în urmărire naţională.

Vînător reţinut de poliţişti pentru port ilegal de arme

Un bărbat de 59 de ani din Caţa a stat 24 de ore după gratii după ce poliţiştii l-au reţinut pentru că au găsit în locuinţa lui arme de vînătoare pentru care nu avea permis de port armă.

Au nevoie de un stăpîn

Braşovenii care îşi doresc un animal de companie sînt invitaţi sîmbătă, 7 mai, la campania de adopţii iniţiată de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ANU – Animals Need Us din Braşov. Evenimentul de adopţii cîini şi pisici este organizat în colaborare cu Cabinetul Veterinar Health Vet din Brasov, str. Alexandru Ioan Cuza nr.24 (lîngă spitalul Mârzescu) unde se va desfăşurea acţiunea.

Inna a pozat într-o revistă pentru bărbaţi

Cîntăreaţa Inna a pozat sexy în numărul de mai al revistei «FHM». Îndrăgita artistă a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie ce o arată într-o postură sexy. Inna nu ratează nici o ocazie în care îşi poate etala formele şi poate atrage atenţia asupra sa.

sursa: monitorulexpres.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *