Stiri Brasov 23 mai 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

3 morţi şi un rănit pe DN1

Accident teribil pe drumul naţional unu între între Vlădeni şi Făgăraş. Trei oameni şi-au pierdut viaţa, iar un altul a fost grav rănit. Mai multe echipaje SMURD intervin la locul accidentului. Din primele cercetări reiese faptul că o depăşire neregulamentară a stat la baza accidentului.

Reţeaua creditelor false

Aproape 50 de persoane acuzate că în 2010 au obţinut ilegal credite bancare în valoare de peste un milion de lei de la două unităţi bancare din Braşov au fost arestate preventiv, în cadrul anchetei fiind derulate zece percheziţii domiciliare, la sfârşitul săptămânii trecute. Cercetările au fost efectuate împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Braşov şi IPJ Braşov.

Sensuri unice pe străzile de pe Dealul Cetăţuiei

În prezent, pe aproape toate străzile de pe Dealul Străjii se derulează lucrări de reabilitare a reţelelor subterane, după care se va trece la asfaltarea lor. Odată finalizate aceste lucrări, pe unele străzi vor fi modificate sensurile de circulaţie. Astfel, strada Col. Buzoianu va avea sens unic, dinspre Liceul de Artă, la fel şi str. Maior Cranţa, dar numai până la intersecţia cu str. Lupeni.

Urmează o şedinţă cu scântei!

Vasile Bran va merge cu executor judecătoresc la următoarea convocare a Consiliului Local.
Cel mai logeviv deputat din istoria României post-decembriste, Vasile Bran, 1990-2004, se luptă încă, după trei ani, pentru postul de consilier pe care l-a câştigat în alegerile locale. Deşi a fost ales în 2008 prin vot direct, el nu a fost acceptat de primarul Braşovului, iar plenul Consiliului Local nu l-a validat. În perioada 1996-2000, George Scripcaru a fost adjunctul lui Vasile Bran la conducerea PD Braşov.

Vremea Brasov                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Omorât de taurul comunal

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din localitatea Mândra şi-a găsit sfârşitul în weekend, ucis de taurul comunal. Animalul era în ciurdă, spun martorii, iar la un moment dat a început să alerge pe câmp.

Sensuri unice pe străzile de pe Dealul Cetăţuiei

În prezent, pe aproape toate străzile de pe Dealul Străjii se derulează lucrări de reabilitare a reţelelor subterane, după care se va trece la asfaltarea lor. Odată finalizate aceste lucrări, pe unele străzi vor fi modificate sensurile de circulaţie.

Locuinţe de lux în Poiană

Peste 85% dintre apartamentele complexului Alpin Aparthotel au fost vândute. Peste 85% dintre apartamentele ansamblului rezidenţial de lux Alpin Aparthotel, parte a complexului hotelier Alpin Resort, au fost vândute.

Atacat de urs

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Covasna a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs. Omul a fost operat de urgenţă va fi transferat în următoarele zile la Spitalul Judeţean Braşov pentru a i se reface ţesuturile distruse. Incidentul s-a petrecut într-o zonă împădurită din Baraolt.sursa: brasovultau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *