Stiri Brasov 26 aprilie 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Crimă învăluită în mister

Execuţia viceprimarului din Harghita este o ecuaţie doar cu necunoscute! Nici un suspect reţinut, nici o urmă de arma crimei şi nimeni nu cunoaşte motivul crimei. O echipă specială de anchetatori a plecat de la Bucureşti să cerceteze ceea ce s-ar putea numi - o crimă perfectă. Jumătate din anchetatori cercetează cabana, cealaltă pădurea.

Asaltul imigranţilor

Britanicii sunt speriaţi de este-europeni. Marea Britanie se confruntă cu un nou val de imigranţi care ar putea cere ajutoare de câte 250 de euro pe săptămână la scurtă vreme după ce au ajuns în insulă. De la 1 mai regulile care interziceau est-europenilor să ceară şomaj, casă şi scutiri fiscale până au ajuns să lucreze 12 luni au fost ridicate.

Un sfert de secol de la catastrofă

Dupa exact 25 de ani de la accidentul de la Cernobîl, zona ramane si azi un pericol pentru mediu. Consecinţele indirecte ale catastrofei nucleare rămân un risc pentru mediu, care este însă puţin studiat la un sfert de secol după acest accident, susţin experţii. La 26 aprilie 1986 praf şi cenuşă radioactive au fost dispersate pe o suprafaţă de peste 200.000 de kilometri pătraţi după explozia reactorului 4 al centralei de la Cernobîl.

Cosmeticele, tot mai căutate

Românii sunt mari amatori de produse de înfrumuseţare, iar în 2011 prognoza este în creştere. Anul acesta se vor cumpăra produse în valoare de aproape 1 miliard de euro, cu 3% mai mult faţă de anul precedent, potrivit unui studiu Euromonitor. Cele mai căutate sunt cosmeticele de masă, ale căror vânzări reprezintă 80% din piaţa de profil, în creştere faţă de anul trecut. La fel de bine se vor vinde produsele de îngrijire pentru bebeluşi şi cosmeticele premium.

Accident la Disneyland

Un accident grav a avut loc în parcul de distracţii Disneyland din Paris. Cinci oameni au fost răniţi, după ce un vagon al trenului în care se aflau a fost implicat într-un accident. Un fragment de fibră de sticlă şi lemn a căzut pe un vagon în care se aflau 25 de persoane.

Vremea Brasov                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ofensiva împotriva muncii la negru

Premierul Emil Boc a anunţat astăzi că Guvernul va porni o adevărată ofensivă împotriva muncii la negru, prin intermediul a două acte normative. Este vorba despre noul Cod al Muncii şi Legea zilierilor care vor intra în vigoare de luni, 2 mai. Emil Boc a ţinut astăzi să mai atragă atenţia o dată celor care încă mai folosesc forme ilegale de muncă, în raport cu salariaţii, că noul Cod al Muncii prevede sancţiuni foarte mari, precum şi posibilitatea încheierii de dosare penale.

Super oferte la vacanţa de 1 Mai

Dacă n-aţi avut vacanţă de Paşte şi va pregătiţi să plecaţi de 1 Mai sau, pur şi simplu, vreţi să evadaţi la mare în weekendul viitor, aflaţi că  agenţiile de profil vin cu oferte pe ultima sută de metri, care de care mai tentante. Şi nu va gândiţi că este târziu să rezervi acum o mini-vacanţă, ba chiar ieşiţi mai bine, având în vedere că majoritatea hotelurilor au scăzut preţurile chiar şi cu 50%. Şi pentru că Bulgaria a devenit, de câţiva ani buni, preferata românilor în defavoarea litoralului autohton, vecinii vin şi în acest an cu oferte greu de egalat de către ai noştri şi greu de refuzat de turiştii care vor să iasă cât mai ieftin.

Se reiau angajările

Veşti bune pe piaţa muncii. De la jumătatea anului se reiau angajările. Apar fabrici noi de plastic, iar altele din domeniul auto îşi dublează numărul de salariaţi. Se caută însă oameni şi în domenii mai puţin cunoscute: pasionaţi de jocuri, de exemplu, sau degustători de vinuri. Mai mulţi patroni de la Oradea, unde s-a deschis primul centru de cultură şi civilizaţie a vinului vor să se extindă în toată ţara.

Culturi distruse de frig

Într-o primăvară a scumpirilor primim o veste cât se poate de proastă: 30% din culturile de roşii, ardei şi vinete româneşti au fost distruse de frig. Agricultorii spun că n-au avut bani să încălzească serele şi dau vina pe minister, de la care n-au mai primit subvenţii pentru gaz. În multe zone din sudul ţării temperatura scade noaptea cu 5-6 grade sub media perioadei.

Un român i-a uimit pe americani

La numai 20 de ani, Alex King, un român din California uimeşte lumea filmului documentar. El însuşi copil adoptat din România a câştigat premiul cel mare la un festival din SUA cu un documentar despre orfelinatele din timpul regimului comunist. "De ce România? Pentru că este cea mai groaznică situaţie pe care au îndurat-o copiii unei ţări."

Salvată de pe munte

Salvamontistii şi jandarmii montani din Buşteni au recuperat o femeie rănită la Poiana Izvoarelor. Femeia şi-a rupt un picior în timp de juca fotbal. Oamenii muntelui au intervenit imediat şi au adus victima la baza muntelui. Un echipaj de la Ambulanţă a transportat-o pe victima la spitalul din Azuga.

Adio euro în 2015!

Guvernul renunţă la 2015 ca obiectiv pentru adoptarea monedei euro. Executivul nici măcar nu-şi mai propune ca România să adopte euro peste patru ani. A avansat în schimb intervalul 2013-2014 pentru intrarea în mecanismul european al ratelor de schimb, adică etapă premergătoare adoptării monedei europene care durează doi ani. Înainte de a intră în zona euro, o ţară trebuie să respecte criteriile economice incluse în Tratatul de la Maastricht.

Un militar şi-a împuşcat soţia

Caz şocant petrecut azi-noapte în Buzău. Un militar şi-a împuşcat mortal soţia cu arma din dotare şi apoi s-a sinucis. Bărbatul, sergent major la o unitate de geniu din Buzău, se afla în timpul serviciului.incidentul a avut loc in benzinaria in care lucra sotia asasinului.

După îmbuibare, şi mişcare

Mesele de Paşte au fost încarcăte cu bunătăţi. Prea multe ar spune nutriţioniştii. Iar cei care au depăşit numărul de calorii vor să revină cât mai repede la greutatea ideală. Aşa că ieri au călcat pragul sălilor de fitness şi nu numai. Cine şi-a dorit să scape cât mai repede de kilogramele acumulate după masa de Paşte a ales sporturile solicitante, care le oferă, în plus, şi o porţie de adrenalină.

Plimbări pe litoral

Şi tot vremea splendidă din aceste zile i-a convins pe mulţi romantici să vadă marea înspumată. Şi din păcate, doar cu asta au rămas. Cu o săptămână înainte de deschiderea sezonului, staţiunile sunt pustii iar terasele închise. Au fost în jur de 15 grade pe litoral Aşa nu înseamnă însă că puţinii turişti au putut să se bucure de prima zi de plajă din an, aşa cum şi-ar fi dorit.

sursa: brasovultau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *