Stiri Brasov 26 mai 2011

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Mâine are loc Masa Critică

Bicicliştii braşoveni sunt aşteptaţi din nou vineri, la orele 18.00, în faţa Primăriei Braşov, la o nouă întrunire a "Masei Critice". Organizatorii cer participanţilor să respecte indicaţiile şi să circule pe o singură bandă, pentru a nu-i deranja pe restul participanţilor la trafic.

Procesul lui Gonţea, amânat

Procesul în care prefectul Braşovului, Ion Gonţea, este judecat la Curtea de Apel Iaşi, programat pentru  astăzi, s-a amânat pentru 16 iunie. Completul de judecată a luat această măsură pentru a chema în instanţă moştenitorii uneia dintre părţile civile în process.

Braşovul la Festivalul oraşelor din Nürnberg

Sâmbătă, 21 mai, în piaţa Hans Sachs din centrul Nürnbergului a avut loc Festivalul oraşelor partenere ale metropolei germane.Manifestarea a fost prilejuită cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la stabilirea relaţiilor internaţionale cu localităţi din întreaga lume.

Ţepe de 800.000 de euro cu firme fictive

Ofiţerii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov şi DIICOT Covasna au efectuat ieri 12 percheziţii domiciliare în judeţul Harghita, într-un caz instrumentat de cele două direcţii în comun.

Acuzaţii la adresa RATB

"Am fost sechestrat ore în şir, în incinta unui parc auto al Regiei”. Cel puţin asta declară, pentru MIX TV, un braşovean de 50 de ani. Ca să scape, omul a sunat de mai multe ori la 112. Nu s-a rezolvat nimic, afirmă victima, care spu­ne că a fost nevoită să stea a­proa­pe 9 ore în faţa unei porţi pe care nimeni de la RAT  n-a deschis-o.

Vremea Brasov                
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ţepe de 800.000 de euro cu firme fictive

Ofiţerii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov şi DIICOT Covasna au efectuat ieri 12 percheziţii domiciliare în judeţul Harghita, într-un caz instrumentat de cele două direcţii în comun.

Mobilizare generală pentru Cupă

Aproximativ 900 de forţe de ordine sunt mobilizate, pentru măsurile de siguranţă necesare desfăşurării Cupei României la fotbal între Steaua - Dinamo, dintre care 180 de poliţişti din toate structurile şi peste 700 de jandarmi.

Braşovul a ieşit pe plus din recesiune

Econtext.ro a realizat o statistică a modului în care au evoluat judeţele României în recesiunea pe care, conform datelor oficiale, tocmai am depăşit-o. Mai exact, ce judeţe au sărăcit şi care s-au îmbogăţit, unde s-a devalorizat economia şi unde a crescut ea, conform datelor transmise de către Institutul Naţional de Statistică (INS). Judeţul Braşov se află pe locul 4 în topul judeţelor care au ieşit din recesiune pe plus.

Târgul liceelor la Aulă

Timp de trei zile la Aula Universităţii „Transilvania”  are loc Târgul de oferte educaţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a. „Târgul liceelor” se desfăşoară pe 26 şi 27 mai între orele 9 şi 18, iar pe 28 mai, de la ora 9 la 14.sursa: brasovultau.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *