Stiri Brasov circulatie transport basescu pensie militara vremea ziua unirii vaccin

Stiri Brasov  |  0 comentarii

În Braşov vor circula autobuze electrice

Este o parte a Planului de Acţiune pentru Energie durabilă 2010-2020 care ar putea fi finanţată cu fonduri nerambursabile. Braşovul ar putea fi unul dintre primele oraşe din România în care vor circula autobuzele electrice în transportul public de călători.

Basescu:se suspendă recalcularea pensiilor militare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că decizia ICCJ privind recalcularea pensiilor militare trebuie respectată, deci acest proces, care s-a făcut în baza HG 735, se suspendă. Traian Băsescu a discutat duminică după-amiază cu premierul, miniştrii de resort şi directorii serviciiilor de informaţii pe tema pensiilor militare.

După ninsoare vine ger

De luni ninsorile se mai liniştesc, dar va mai ninge totuşi uşor în vest şi centru. Soarele încă nu se arată, iar temperaturile se opresc la miuns 6 grade în depresiunile Transilvaniei.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Hora Unirii, în Piaţa Sfatului

Braşovenii sînt invitaţi să se prindă în această seară, la ora 17.30, în Hora Unirii în Piaţa Sfatului şi apoi să se bucure de spectacolul folcloric „Ţara Cîntecelor mele“, care va începe pe scena Centrului Cultural „Reduta“, de la ora 18.00.

Vaccin împotriva complicaţiilor produse de gripa porcină

Complicaţiile produse de virusul gripal AH1N1 ar putea fi prevenite cu ajutorul unui nou vaccin. Mai mulţi cercetători de la Universitatea din Hong Kong au realizat un vaccin ce conţine transfuzii de plasmă de la persoanele care s-au vindecat de gripă porcină.

Braşovul a dansat pe ritmuri de salsa

Peste 1.500 de tineri dansatori de salsa din ţară au creat o atmosferă incendiară timp de trei zile la Hotelul Aro Palace. Braşovul a devenit, pentru un weekend, capitala iubitorilor de dans şi muzică latino-americane în cadrul Congresului Naţional de Salsa.

Taximetriştii au protestat la benzinărie

Doar circa 50 de taximetrişti au răspuns, vineri după-amiază, chemării lansate de a protesta din nou împotriva preţului ridicat al combustibililor. Chiar şi aşa, cei 50 de taximetrişti au reuşit să blocheze aproape o oră activitatea unei benyinării din zona Bartolomeu.

Program de screening pentru despistarea autismului la copii

Casele de asigurări de sănătate vor deconta, pentru prima oară, serviciile specializate de depistare activă precoce a tulburărilor din spectrul autist, serviciile de sănătate mintală asociate, cît şi tratamentul medicamentos necesar.

sursa: monitorulexpress.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *