Stiri Bucuresti 2 mai 2011

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Fetiţa lui Copos, botez în mare secret. Zi importantă pentru omul de afaceri George Copos şi femeia care l-a făcut pentru a doua oară tată. Maria - Daria, fetiţa "cuplului" Copos - Elena Stoica a fost creştinată, ieri, în mare secret. Fericitul eveniment s-a desfăşurat în Biserica "Sf. Andrei" din localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti.

Femeile din PDL vor mai multe locuri în conducerea partidului. Preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL Sălaj si consilieră a premierului, Andreea Paul Vass le-a transmis o scrisoare deschisă celor trei candidaţi la şefia PDL, cerându-le un răspuns în privinta reprezentării femeilor în conducerea partidului, ca ”un indicator extrem de sugestiv al nivelului de democratizare”.

Senatorul PSD Adrian Tuţuianu, abonat la contracte cu statul. Alegătorii din Dâmboviţa plătesc bani frumoşi să fie reprezentaţi în Senat de Adrian Ţuţuianu. Cine este Adrian Ţuţuianu? Un avocat din Târgovişte care, după ce în 2008 a ajuns senator PSD, şi-a pus profesia în slujba celor ce l-au votat. Dar nu pe gratis. Ci contra unui onorariu consistent. Ţuţuianu îşi rotunjeşte veniturile din contractele de asistenţă juridică cu primăriile localităţilor de pe raza colegiului în care a fost ales senator.

Care sunt cele zece arme pe care le au doar SUA. Sovieticii au explodat prima lor armă nucleară în 1949, iar China a anuntat anul trecut că îşi va construi propriul bombardier Stealth. Chiar si-asa, sunt câteva arme pe care restul lumii nu le are. Unele existe deja de mai bine de câtiva ani, altele au fost modificate, iar unele se află încă în faza de productie.

Fitness în pădurile româneşti. Escalada în copaci, trasee cu diferite grade de dificultate, tiroliene sau mountain bike sunt câteva dintre atracţiile parcurilor de aventuri deschise în pădurile din jurul marilor oraşe.

Cum văd Cristoiu şi CTP mutarea de la Realitatea TV. În timp ce Ion Cristoiu crede că avem de-a face cu o "falsă vânzare" pusă la cale de Vîntu, Cristian Tudor Popescu e de părere că schimbarea de acum înseamnă dispariţia personajului public SOV.

Anul şcolar 2011-2012, tot cu programe vechi. Consiliul înfiinţat de minister pentru schimbarea curriculei în preuniversitar nu funcţionează. Fostul ministru al Educaţiei, Mircea Miclea, spune că nu sunt şanse ca elevii să beneficieze în 2011-2012 de o altă programă deoarece ministerula întârziat nepermis de mult.

Roma caută banii mafiei la Glina. Procurorii italieni anti-mafia au indicii că unul dintre capii Cosa Nostra, Massimo Ciancimino, ascunde în România fonduri de peste 300 de milioane de euro. Fiul fostei eminenţe cenuşii a organizaţiei Cosa Nostra, Vito Ciancimino, a spălat fonduri prin investiţii în gropile de gunoi din ţara noastră, în special în „afacerea Glina“.

Un taximetrist e acuzat ca si-a transformat clienta in sac de box. O tanara din Bucuresti sustine ca a fost batuta crunt de un taximetrist al firmei Pelicanul, care a luat foc atunci cand clienta lui i-a atras atentia ca a schimbat traseul pe o ruta ocolitoare, pentru a-i scoate mai multi bani din buzunar.

Curtea de Conturi: Primăriile din Bucureşti au cheltuit ilegal peste 11 milioane de euro pe prime, sporuri, haine, ceasuri de aur şi ambarcaţiuni. În 2009, administraţiile publice ale Capitalei au prejudiciat bugetele locale cu 45.795.000 de lei, echivalentul a peste 11 milioane de euro. În principal, banii s-au cheltuit pe prime de Paşte, ceasuri din aur, sporuri de confidenţialitate, indemnizaţii pentru hainele angajaţilor, ambarcaţiuni, dar şi pe plata unor facturi pentru activităţi neprestate. Constatările aparţin inspectorilor Curţii de Conturi, care susţin că, până acum, au reuşit să recupereze din prejudiciu doar 2,6 milioane de lei.

Cât a cheltuit familia Middleton pentru nunta regală. După o zi şi-o noapte de sărbătoare continuă, familia Middleton a părăsit hotelul Goring din Londra. Speculaţiile cu privere la averea lui Kate şi a părinţilor ei vor creşte probabil în următoarea perioadă, mai ales că gurile rele spun că familia Middleton ar fi cheltuit peste 300.000 de euro în doar două zile.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *