Stiri Bucuresti 25 mai 2011

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

UE ne dă mai multe drepturi la telefonie

Cetăţenii Uniunii Europene îşi pot muta numărul de mobil în altă reţea într-o singură zi. Românii nu au această posibilitate. Noile norme ale Uniunii Europene, ce ar fi trebuit transpuse în legislaţia românească şi să intre în vigoare astăzi, oferă mai multe drepturi cetăţenilor în raport cu operatorii telecom.

Liderii grupării „Containerul“ făceau aranjamente cu funcţii în stat

DNA susţine că fostul secretar general de la „Interne“ Laurenţiu Mironescu şi senatorul PDL Mircea Banias promiteau promovări în funcţie de „atenţiile“ primite. După zeci de ore de percheziţii şi de audieri, procurorii DNA au emis ieri 29 de mandate de reţinere pe numele celor care ar fi „construit“ o reţea care „privatizase“ Portul Constanţa.

Se apropie sfârşitul ofertelor low-cost

Operatorii aerieni au majorat deja preţurile biletelor din cauza scumpirii combustibilului. Practic, şi pentru cele mai ieftine bilete se vor percepe tarife mai mari. Cât vor mai rezista companiile low-cost? Destul de puţin, având în vedere creşterea costurilor pe întreg lanţul de operare.

Neşu a fost mutat de la terapie intensivă

Fostul apărător stânga al Stelei nu mai are nevoie de masca de oxigen, putând respira în acest moment fără probleme.
Mihai Neşu, care se află internat în spitalul "UMC" din Utrecht din 11 mai, a fost mutat de la terapie intensivă într-o rezervă normală. Fostul apărător stânga al Stelei nu mai are nevoie de masca de oxigen, putând respira în acest moment fără probleme.

Rădoi a ratat calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a pierdut meciul jucat în deplasare cu Al Ittihad, scor 1-3. Echipa saudită Al Hilal, cu mijlocaşul Mirel Rădoi integralist, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, fiind învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), de o altă formaţie saudită, Al Ittihad, în optimile de finală ale competiţiei.
               
Drama lui Dinu: «Of, Doamne, cât mă mai laşi să trăiesc?» Se spune că o nenorocire nu vine niciodată singură. "Câtă durere mai putem să ducem?", se întreba ieri Cornel Dinu. Vestea morţii marelui scriitor Fănuş Neagu, naşul său de cununie, l-a răvăşit.

Berlusconi îi face o vizită, săptămâna viitoare, premierului Boc. Prim-ministrul italian, Silvio Berlusconi, este aşteptat să vină la Bucureşti la începutul săptămânii viitoare, pentru discuţii cu premierul Emil Boc şi o reuniune interguvernamentală româno-italiană la care vor participa miniştri din cele două guverne, au declarat surse oficiale.

Oamenii legii au descins la 13 domicilii aparţinând unor hoţi din locuinţe. Poliţiştii prahoveni au descins, în această dimineaţă, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe.

Povestea Torei, prima căţeluşă vopsită roz din Bucureşti

O cheamă Tora, are aproape doi ani şi a făcut senzaţie, în ultimele zile, prin cartierul Titan din Capitală, de fiecare dată când a ieşit la plimbare împreună cu stăpâna ei, Carmen-Denisa. Vorbim despre o femelă rasa bichon havanez, a cărei blăniţă albă imaculată a devenit roz bombon.

Şomerii din Bucureşti îşi pot găsi de muncă, vineri, la Colegiul "Viilor"

Agenţia Muncipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bucureşti (ANOFM)organizează, vineri, un târg de joburi la Colegiul Economic"Viilor" din Şoseaua Viilor nr.38, începând cu ora 09:00.

Bogaţii şi săracii din Medicină. Doctorii au salarii de la 50 la 750 de euro

Datele statistice publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii arată că există o discrepanţă mare între salariile pe care le ridică şefii de instituţii medicale şi angajaţii de rând. Aceştia din urmă nu mai cred promisiunilor ministrului Sănătăţii de a majora cu 10 la sută plăţile, începând cu 1 iulie 2011. Chiar şi cu această mărire, lefurile lor rămân sub salariul mediu pe economie.sursa: adevarul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *