Stiri Bucuresti medic familie sanatate spital ginecolog opozitia autostrada teo

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Cum fac bani negri unii medici de familie: un milion de pacienti inventati doar în Bucuresti

Presedintele Casei Nationale de Asigurari (CNAS), Lucian Duta, i-a acuzat pe medicii de familie ca fac bani declarând mai multi asigurati decât sunt în realitate. Conform datelor înregistrate în Sistemul Informatic al CNAS, medicii de familie din Capitala au declarat 2,5 milioane de pacienti, fata de 1,6 milioane, câti sunt în realitate

Vîntu internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu o zi înainte de proces

Sorin Ovidiu Vîntu s-a internat luni, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, cu doar o zi înainte de începerea procesului. Reprezentantii spitalului au confirmat astazi internarea lui Vîntu, al carui dosar penal pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa va fi judecat marti, 25 ianuarie, de catre Tribunalul Bucuresti.

Pro si contra nasterii acasa, doar cu moasa

Nasterea doar cu moasa este mai ieftina si mai putin agresiva atât pentru mama, cât si pentru fat. Ginecologii recunosc beneficiile nasterii acasa, doar cu moasa, dar nu încurajeaza gravidele din România sa faca aceasta alegere, deoarece exista si riscuri considerabile.

Opozitia, acuzata ca a adus la Iasi sute de agitatori anti-Basescu

Seful Consiliului Judetean Iasi sustine ca liderii PSD si PNL au adus la Iasi sute de agitatori care au „montat“ multimea împotriva presedintelui Basescu. Mii de oameni au scandat „Hotii“, „Rusine“ si l-au numit pe seful statului „vânzator de tara“, în timpul discursului sustinut de acesta în Piata Unirii.

Chinezii si coreenii se bat pe autostrada suspendata

Asiaticii au mirosit o afacere de proportii la Bucuresti. Autostrada suspendata promisa de primarul Sorin Oprescu are sanse sa se realizeze cu ajutorul chinezilor si sudcoreenilor. Municipalitatea negociaza, în acest moment, cu chinezii de la Shanghai Construct Group realizarea celui de-al doilea tronson al autostrazii, de 20 km, prevazut între Lacul Morii si viitoarea Autostrada 3.

Teo Trandafir ar putea fi externata din clinica de la Viena în sapte-zece zile

Deoarece starea de sanatate a lui Teo Trandafir s-a îmbunatatit considerabil, medicii au afirmat ca exista toate sansele ca vedeta tv sa fie externata în sapte-zece zile.

Jojo: „Acum sunt în cel mai bun moment al vietii mele“

Sfârsitul lui 2010 i-a adus recunoastere profesionala, iar pe plan personal, odata cu sarcina, împlinirea ca femeie. Actrita Catalina Grama, cunoscuta drept Jojo, a câstigat o distinctie pentru harul ei comic si are un rol  în filmul „Nasa“.

Si cu doua vaci se face o ferma

O vaduva din satul Corusu si fiica acesteia au reusit în opt ani sa puna pe picioare o ferma, pornind de la vacile primite cadou în 2002 de la o fundatie. Maria si Mirela Moraru au reusit sa-si dezvolte o adevarata ferma, care numara acum 18 vaci. Au reinvestit toti banii în mica lor afacere, construind o ferma la standarde europene.

Actorii români se duc spre Hollywood

Succesul lui Dragos Bucur în filmul „The Way Back“ atrage atentia asupra fenomenului de migratie a tinerilor interpreti români spre filmele occidentale. „Washington Post“ scrie despre Dragos Bucur ca este un actor „exceptional“, situându-l de aceeasi parte cu Colin Farrell si Ed Harris – protagonistii filmului.

sursa: adevarul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *