Stiri Cluj 10 mai 2011

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Contractul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei cu firma Artex - obiect de dosar penal

Contractul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei cu firma Artex face obiectul unui dosar penal – a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, directorul muzeului, Ioan Piso. Anunţul a fost făcut după ce, săptămîna trecută, la Cluj, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a declarat că nici un organ de control care a verificat contractul de 13 milioane de euro cu firma Artex nu a găsit ilegalităţi.

Autorităţile clujene - indiferente faţă de Ziua Independenţei şi Ziua Victoriei

Autorităţile locale şi judeţene au ignorat Ziua Independenţei României şi Ziua Victoriei, care se sărbătoresc în fiecare an la 9 mai. Deşi cele două momente au o semnificaţie deosebită în istoria României, la Cluj-Napoca nu a fost organizat niciun fel de ceremonial militar sau religios de depuneri de coroane şi jerbe care să marcheze aceste evenimente. Dacă autorităţile locale şi judeţene au uitat de 9 Mai, nici reprezentanţii clujeni ai Armatei nu au făcut nimic pentru a marca această dată.

PSD Cluj-Napoca pune sub semnul întrebării legalitatea reconversiei proiectului Cartierul Tineretului în parc fotovoltaic

Liderul social democrat clujean Mircea Jorj a anunţat ieri că reprezentanţii PSD din Consiliul Local Cluj-Napoca nu vor vota în şedinţa deliberativului local de astăzi proiectul de hotărîre ce vizează reglementarea unor aspecte legate de reconversia proiectului imobiliar Cartierul Tineretului în cel mai mare parc fotovoltaic din România.

Contractul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei cu firma  Artex - obiect de dosar penal

Contractul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei cu firma Artex face obiectul unui dosar penal – a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, directorul muzeului, Ioan Piso. Anunţul a fost făcut după ce, săptămîna trecută, la Cluj, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a declarat că nici un organ de control care a verificat contractul de 13 milioane de euro cu firma Artex nu a găsit ilegalităţi.

Vremea Cluj Napoca                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii (strada Moţilor 68): Echipamente de monitorizare a apneei la sugari

Este un proiect extrem, extrem de generos, marca Clubul Rotary Cluj – Napoca (preşedinte Romeo Macaria), proiect sponsorizat şi implementat de Districtul Rotary 2241, Fundaţia Rotary International, R. C. Oklahoma City, R. C.  Munich Englisher Garten (Germania), R. C. Budapest City (Ungaria), R. C. Kadikoy Istanbul (Turcia), R. C. Pecs (Ungaria) şi amintitul Rotary Club Cluj -Napoca.

Deputatul Mircia Giurgiu îi cere socoteală premierului Emil Boc

Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, îi cere premierului Emil Boc o situaţie detaliată privind rezultatele financiare obţinute de fiecare director de la societăţile cu capital de stat.

Sub egida Cenaclului „Vasile Sav”: Medalionul literar-muzical „Octavian Goga la el acasă”

Manifestarea a fost prilejuită de aniversarea  a 130 de ani de la naşterea poetului şi  de comemorarea a 73 de ani de la trecerea sa în eternitate.

Consiliul Judeţean îi apropie pe clujeni de Uniunea Europeană

Consiliul Judeţean Cluj a participat ieri, 9 mai, la manifestările dedicate Zilei Europei. La acţiunea desfăşurată în zona pietonală Matei Corvin din municipiul Cluj-Napoca, CJ a organizat un stand în cadrul căruia au fost prezentate materiale informative despre Uniunea Europeană, precum şi principalele proiecte aflate în curs de derulare la nivelul CJ Cluj, respectiv “Elaborarea strategiei de dezvoltare a judeţului Cluj pentru perioada 2014-2020”, „Clujul-peisaj cultural”, “SMART+ miniprogram pentru inovarea IMM-urilor”, “Reabilitare şi modernizare ambulatoriu Spitalul Clinic de Recuperare”, “Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor”, “Modernizarea şi eficientizarea serviciilor publice de evidenţă a persoanelor din Judeţul Cluj” etc.

Mesajul FMI-ului către români: Adio reducerilor la TVA şi la contribuţiile de asigurări sociale

Aşa cum era de aşteptat, vizita delegaţei FMI la Bucureşti
nu a adus prea multe veşti îmbucurătoare pentru români, dimpotrivă: Fondul apreciază că reducerea TVA va fi posibilă abia peste 5 sau 10 ani, că CAS-ul (contribuţiile de asigurări sociale) vor putea fi diminuate doar dacă va exista suficient “spaţiu fiscal” (a se citi bani la bugetul de stat)
şi că Banca Naţională a României (BNR) trebuie să-şi “calibreze” politica fiscală pentru a evita creşterea inflaţiei

Dragoste de folk, la Dej

Elevi, adolescenţi, tineri şi... printre ei, rătăciţi întru dragostea de folk, cîţiva spectatori cu tîmple mai cărunte. Agitaţie, emoţii, gafe, fiţe, zîmbete, mult talent, aplauze, refrene îngînate, nostalgie, voci tinere, speranţe, proteste, poezie.

SUA solicită României drept de tranzit şi permisiunea de a disloca o serie de aeronave pe aeroportul Mihail Kogălniceanu

Preşedintele Traian Băsescu a informat, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, că SUA a solicitat României permisiunea de a disloca la aeroportul Mihail Kogălniceanu o serie de aeronave de realimentare şi de transport de la o bază aeriană din Turcia, care este închisă pentru lucrări de mentenanţă în perioada 16-26 mai 2011.

sursa: ziarulfaclia.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *