Stiri Cluj 22 aprilie 2011

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Paştile crizei la români

Aroape 20 la sută dintre români vor cheltui mai puţin de 100 de lei pentru a petrece sărbătoarea de Paşti din anul 2011. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), din Cluj-Napoca, în perioada 14 – 15 aprilie.

Preşedintele Băsescu a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Botiş; Boc asigură interimatul

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul prin care se ia act de demisia lui Ioan Nelu Botiş din funcţia de ministru al Muncii şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, informează Administraţia Prezidenţială.

Consiliul Judeţean este gata să reia licitaţia pentru reabilitarea drumurilor judeţene

Plenul Consiliului Judeţean a aprobat, în şedinţa de joi, modificarea Hotărîrii CJ 315/15.12.2010, privind reabilitarea celor 700 de kilometri de drumuri judeţene, noii indicatori tehnico-economici, precum şi noul program de  modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene pentru perioada 2011 – 2015.

Fostul ministru Ioan Botiş: „Toţi reformatorii au sfîrşit-o prost”

Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, a declarat că şi-a depus demisia la primul-ministru în această dimineaţă, el menţionînd că a aşteptat ca preşedintele Traian Băsescu să se întoarcă din Azerbaidjan pentru a-l informa. Ministrul a precizat că a vrut să facă acest gest încă de marţi, considerînd că, deşi nu are o problemă juridică, are o problemă morală în legătură cu implicarea familiei sale în absorbţia de fonduri europene în domeniul muncii.

Vremea Bucuresti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Remus Lăpuşan: Tişe face jocurile UDMR de dragul lui Boc

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, este acuzat de social democraţii clujeni că a acceptat jocurile companiei maghiare Wizz Air pentru a servi intereselor UDMR. Remus Lăpuşan, liderul PSD Cluj, susţine că prin modul în care a tratat problema companiei de transport aerian, Tişe nu a făcut decît să demonstreze încă o dată incapacitatea de a gestiona situaţii de criză.

Românii taie din cheltuielile de Paşti

Aproape jumătate dintre concetăţenii noştri susţin că vor cheltui în această perioadă peste 100 de lei, dar sumele alocate pentru sărbătorile de Paşti sînt seminficativ mai reduse faţă de cele folosite anul trecut în acest scop

Şomaj în scădere

În martie, diminuări ale ratei şomajului au fost înregistrate în toate judeţele. Cele mai importante reduceri au avut loc în Gorj (1,39%), Olt (1,34%), Caraş-Severin (1,34%), Alba (1,29%), Teleorman (1,22%) şi Suceava (1,21%). Cele mai ridicate niveluri ale ratei şomajului au fost atinse în Vaslui (11,06%), Teleorman (10,02%), Dolj (9,55%), Mehedinţi (9,43%), Buzău (9,38%), Covasna (9,07%), Galaţi (8,58%), Alba (8,49%) şi Gorj (8,21%).

“Corul inocenţilor” s-a mutat la Iulius Mall

“Corul inocenţilor” şi-a încheiat “recitalul” de pe bulevardul Eroilor şi s-a mutat, din 20 aprilie, la intrarea principală de la Iulius Mall.
Miile de figurine de lut - “coriştii”, “inocenţii”, “piticii”, “omuleţii” - cum au fost denumiţi de clujeni, au transformat, în perioada 12-19 aprilie, pietonala Eroilor într-o scenă deschisă.

Medicii recomandă prudenţă în alimentaţie după postul Paştelui

Persoanele care au ţinut o perioadă foarte lungă de post înainte de Paşte trebuie să acorde o atenţie sporită alimentaţiei în zilele de sărbătoare, evitînd abuzurile.
Prof. dr. Constantin Dumitrache de la Institutul de Endocrinologie „C.I.Parhon” a declarat, joi, că trecerea la o mîncare normală, chiar abuzivă, după o perioadă de post cu o alimentaţie săracă în proteine şi vitamine, poate duce la crize de colecistită şi pancreatită.

România şi UE deţin un rol fundamental în procesul de pace din Orientul Mijlociu, a declarat regele Abdullah II

România şi UE deţin un rol fundamental în sprijinirea procesului de pace din Orientul Mijlociu, a declarat Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, miercuri, cu ocazia unei vizite de lucru a preşedintelui României, Traian Băsescu, la Amman, relatează agenţia iordaniană Petra, preluată de Xinhua.

Sondaj CSOP: Circa jumătate dintre români sînt îngrijoraţi de posibilitatea unui incident nuclear în România

Aproximativ jumătate dintre români se declară îngrijoraţi sau foarte îngrijoraţi cu privire la posibilitatea unui incident nuclear în ţara noastră, iar 33% consideră că centrala atomică de la Cernavodă nu este protejată corespunzător împotriva accidentelor, potrivit unui sondaj realizat de CSOP pentru o cercetare internaţională a Gallup International Association despre efectele la nivelul percepţiei globale ale scurgerilor nucleare de la Fukushima, Japonia.

sursa: ziarulfaclia.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *