Stiri Cluj politica pnl pc cec bank basescu alianta bal medic centrala anticonceptionale

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Reunificarea taranistilor clujeni, un fiasco total

Taranistii clujeni au înregistrat un esec total în încercarea de reunificare a celor doua factiuni ale partidului. Desi, initial sîmbata trebuia sa aiba loc o Conferinta comuna de alegeri a presedintelui organizatiei municipale, liderii aripii Sîrbu nu au participat la aceasta actiune invocînd diverse încalcari ale Statutului, în ceea ce priveste organizarea Conferintei.

ACD, oficializata si la Cluj

Prima întîlnire dintre liderii clujeni ai PNL si PC a avut loc la sfîrsitul saptamînii trecute, ocazie cu care s-a semnat protocolul de colaborare dintre cele doua partide si s-a constituit si Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei de Centru-Dreapta (ACD).

Municipalitatea clujeana se împrumuta de la CEC Bank cu 300 milioane de lei

Consilierii locali vor analiza în sedinta de mîine un proiect de hotarîre care vizeaza contractul încheiat între municipalitatea clujeana si CEC Bank pentru un împrumut de 300 de milioane de lei. CEC Bank a fost aleasa de Primaria Municipiului Cluj-Napoca pentru a contracta împrumutul în urma unei licitatii organizata în luna noiembrie a anului trecut

Rezervistii clujeni strîng semnaturi pentru demiterea lui Basescu, Boc, Oprea si Igas

suspendarea hotarîrii privind recalcularea pensiilor militarilor
Înalta Curte de Casatie si Justitie a respins, printr-o decizie irevocabila, recursul Guvernului la o decizie a Curtii de Apel Cluj prin care s-a dispus suspendarea executarii H.G. nr. 735 din 21 iulie 2010 pentru recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Alianta dintre ACD si PSD prinde contur

Dupa fomarea Aliantei de Centru Dreapta - prin protocolul încheiat între PNL si PC -, o alianta a acesteia cu PSD-ul este din ce în ce mai aproape. Daca, initial, liderii locali ai celor doua formatiuni aveau rezerve în privinta încheierii unei aliante electorale pentru alegerile locale din 2012 – marsînd doar pe ideea unor candidaturi comune la alegerile parlamentare -, în urma mai multor consultari si negocieri se pare ca acestia sînt dispusi sa accepte sustinerea candidatilor cel mai bine plasati în sondaje, indiferent daca acestia fac parte din PSD sau PNL.

Balul Operei este dedicat în acest an creatiei muzicale franceze

Editia din acest an a Balului Operei se va desfasura  la Cluj sub titlul “Paris, Mon Amour” si, pentru prima data, timp de doua zile, între 19 si 20 februarie.

sursa: ziarulfaclia.ro

Consultatii medicale non-stop in zonele rurale

Locuitorii din zonele rurale vor putea apela la medic la orice ora, daca proiectul de lege realizat de Ministerul Sanatatii privind crearea unor centre de permanenta in mediul rural va fi aprobat.

Centralele termice de cartier vor fi modernizate

Sistemele clasice de producere a energiei termice vor fi inlocuite cu sisteme alternative ce utilizeaza resurse regenerabile. Sistemul centralizat de incalzire ar urma sa fie modernizat, in urma unei investitii de 4,9 milioane de lei.

U Mobitelco BT a facut spectacol in meciul cu CSU Sibiu

Vicecampionii au cistigat detasat derbiul Transilvaniei la baschet masculin, reusind sa-i invinga pe cei de la CSU Atlassib Sibiu cu 93-68. U Mobitelco BT a cistigat fara drept de apel derbiul cu rivala din Sibiu.

Romancele nu tin cont de efectele secundare ale anticonceptionalelor

Femeile tin cont doar de protectia impotriva sarcinilor nedorite si de usurinta in utilizare in momentul in care aleg o metoda contraceptiva. Ele nu acorda mare atentie efectelor secundare ale produselor de acest tip, arata un studiu recent.

Investitie de 6 milioane de euro la Cluj, intr-o noua fabrica

O companie olandeza va construi anul viitor la Cluj-Napoca o unitate de productie in care va investi circa sase milioane de euro.

Studentii tunisieni cer aminarea sesiunii

Mai multi tineri tunisieni care invata la facultatile clujene cer aminarea sesiunii de examene, pe fondul conflictului din Tunisia.

Cinematograful Florin Piersic, inaugurat cu proiectii speciale

Cea mai placuta surpriza pentru spectatori este ca vor putea viziona filmele in format 3D. Cinematograful Republica se va redeschide miercuri, 26 ianuarie, dupa ample lucrari de renovare, sub noua sa denumire Florin Piersic, cu proiectia unui film in care rolul principal este interpretat de celebrul actor Florin Piersic, ce va fi prezent la eveniment.

sursa: monitorulcj.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *