Stiri Constanta 10 mai 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Chiru a câştigat în faţa lui Mazăre. Curtea de Apel a constatat nulitatea PUZ-ului Mamaiei

Instanţa Curtii de Apel a constatat nulitatea PUZ-ului Staţiunii Mamaia şi a anulat HCLM 302/2009, hotărâre prin care fusese aprobat acesta. Sentinţa este definitivă, irevocabilă şi executorie, şi îl obligă pe primarul Radu Mazăre să respecte legea.

Facturile la căldură cresc cu până la 60%. Guvernul a convenit cu FMI eliminarea subvenţiei

Guvernul s-a angajat în ultimele discuţii cu FMI să elimine subvenţia la energia termică în perioada imediată astfel că factura populaţiei pentru încălzire şi apă caldă ar putea creşte cu până la 60% până la finele anului, în funcţie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenţa din surse proprii.

O avarie RAJA lasă, mâine, constănţenii fără apă

Pentru înlocuirea unui tronson de conductă Dn 600 mm, SC RAJA SA Constanţa întrerupe furnizarea apei mâine, între orele 08.30 şi 20.00.Vor fi afectaţi consumatorii din cartierele: Viile Noi, Km 5, Km 4-5 şi PT 91, 92, 93 şi 96.

Incident între secretarul MAI, Mironescu, şi Poliţia de Frontieră Constanţa

Secretarul general al MAI, Laurenţiu Mironescu, a confirmat existenţa unui incident între el şi Poliţia de Frontieră, petrecut în urmă cu scurt timp. Totodată, politicianul a declarat că nu vrea să comenteze subiectul.

Roma pustiită mâine de cutremur? Locuitorii fug din oraş

Un cutremur despre care se spune că a fost prezis pe 11 mai de un faimos astronom, Raffaele Bendandi, a pustiit deja Roma. Locuitorii ei pleacă din oraş sub toate scuzele posibile, chiar dacă televiziunea naţională şi agenţiile de protecţie civilă derulează de ceva vreme programe prin care încearcă să explice populaţiei că cutremurele nu pot fi prevăzute cu exactitate.

Incident între secretarul MAI, Mironescu, şi Poliţia de Frontieră Constanţa

Secretarul general al MAI, Laurenţiu Mironescu, a confirmat existenţa unui incident între el şi Poliţia de Frontieră, petrecut în urmă cu scurt timp. Totodată, politicianul a declarat că nu vrea să comenteze subiectul.

Asfaltare pe timp de ploaie la Mangalia

Pentru angajaţii unei firme care se ocupă de repararea străzilor din Mangalia nu contează faptul că afară tocmai a plouat şi gropile pe care vor să le umple cu asfalt sunt pline cu apă. Un cititor a trimis imaginile pe realitatea.net

20 de zile de arest pentru furturi din locuinţe

Cei cinci bărbaţi suspectaţi de apartenenţă la un grup infracţional ce se ocupa cu furturile din locuinţe au primit mandate de arestare pentru o perioadă de 20 de zile.

Avioanele americane de la Incirlik, redislocate la Mihail Kogălniceanu

Preşedintele Traian Băsescu a informat, ieri, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, că SUA a solicitat României permisiunea de a disloca la aeroportul Mihail Kogălniceanu o serie de aeronave de realimentare şi de transport de la o bază aeriană din Turcia care este închisă pentru lucrări de mentenanţă în perioada 16-26 mai 2011.

Militar român, mort în Afganistan

Caporalul Cătălin-Ionel Marinescu, din Batalionul 26 Infanterie 'Neagoe Basarab', a căzut la datorie azi, în jurul orei 06.00, în provincia Zabul din Afganistan.Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale transmis, marţi, în timpul desfăşurării unei misiuni de patrulare pe autostrada A1 militarul executa cercetarea terestră a unui obiectiv, conform procedurilor.

Veteran de război, bătut în propia casă

Un bătrân în vârstă de 88 de ani, din localitatea Urluia, a căzut victima unor tâlhari. Bătrânul, veteran de război, a fost snopit în bătaie, ameninţat cu moartea şi imobilizat cu spray lacrimogen.

Câte taxe se colectează din Techirghiol?

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, în cadrul unei "Ediţii Speciale" la TVR, că România a fost stabilizată macroeconomic şi este pregătită pentru o reizbucnire a crizei.
Băsescu s-a referit şi la nivelul slab de colectare a taxelor: „trebuie să ne responsabilizăm asupra obligaţiei de a respecta legea când vine vorba de plata taxelor. Pe de alta parte, ANAF este una dintre cele mai ineficiente instituşii. În judeţul meu sunt ANAF Eforie şi ANAF Techirghiol pe aceeaşi stradă. Câte taxe se colectează din Techirghiol"?

sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *