Stiri Constanta 19 mai 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Mazăre pune la bătaie două miliarde pentru vopsirea epavelor

Administraţia condusă de Radu Mazăre se pregăteşte să repare epavele navale amplasate cu scop decorativ în puncte de maximă vizibilitate în oraş.
În acest sens, autoritatea locală a municipiului Constanţa a demarat o procedură de achiziţie de lucrări complete de reparare şi întreţinere a elementelor navale. Procedura de deschidere a ofertelor este programată să aibă loc pe 27 mai, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Constanţa.

Directorul Domeniului Public din Constanţa, la judecată cu Poliţia Rutieră

Şeful societăţii comerciale Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL Constanţa, din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Ionuţ Clipea, a fost sancţionat de către lucrătorii Biroului de Poliţie Autostrăzi.

Răsturnare de situaţie în dosarul tragediei rutiere din ziua Floriilor

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au concluzionat că vinovată de producerea accidentul rutier de pe data de 17 aprilie, aproape de localitatea Săcele - când o persoană a decedat iar alte şapte au fost grav rănite - nu ar fi Mihaela Any Paltarac, aşa cum s-a vehiculat iniţial. În prezent, în comă se află Mihaela Any Paltarac, fiul acesteia Florin Sabin Paltarac, Magdalena Ţuţuianu, Costel Claudiu Ţuţuianu şi Ştefania Daria Ţ., de 7 ani.

„Ctitoriile" sau proiectele eşuate ale epocii Mazăre

Prin contractul de concesiune nr. 133.098, pe 14 octombrie 2007, SC Queen Investments INC SRL din Bucureşti a concesionat, pentru 49 de ani, Cazinoul Constanţa
Intenţia primarului Radu Mazăre de a vinde Cazinoul din Constanţa ne-a reamintit de mai multe proiecte pe care administraţia publică locală, în frunte cu şeful „revoluţionar", le-a avut de-a lungul timpului. Şi, aşa cum putem observa printr-o simplă plimbare prin oraş, cele mai multe nu au avut sorţi de izbândă.

Se reuneşte promoţia 1981 a liceului Mircea. Vezi cine a terminat atunci

Promoţia 1981 a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân organizează întâlnirea de 30 de ani de la absolvire, sâmbătă, de la ora 14.00, la sala Coriolan.
Printre absolvenţii promoţiei 1981 care au ajuns persoane de vază nu doar în Constanţa, ci şi în întreaga ţară se numără: profesorii Sanda Oprea (fostă Ilie), Gabriela Constantinescu (fostă Ionescu), Carmen Barbălată (fostă Drogeanu), jurnalistul Steliana Bajdechi (fostă Duliu), medicii Ema Gheorghe (fostă Dabija) şi Mihaela Botnarciuc (fostă Frăţilă), Claudiu Necşulescu, Florian Dantes, Daniel Linteş şi Daniel Tudoran.

Cine e vinovat de îngroparea Clubului Sportiv Axiopolis Cernavodă?!

Voleibalistele cernavodene câştigătoare ale campionatului naţional în Divizia „Speranţe" riscă să-şi piardă titlul obţinut recent pentru că Asociaţia Axiopolis Sport Cernavodă nu are identitate sportivă. Primăria Cernavodă nu a reuşit să înfiinţeze, se pare, noul club de drept privat din cauza pierderii unor documente.

Vezi ce s-a ales de promisiunile făcute la Constanţa de şeful Poliţiei Române

„Voi trimite la Constanţa o echipă de comunicatori din cadrul Poliţiei Române, pentru a rezolva problema"
Pe data de 19 august 2010, la finele unui concurs susţinut la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, comisarul-şef Dumitru Catană a câştigat şefia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Azi se împlinesc nouă luni de când comisarul-şef Catană conduce Poliţia din Constanţa. Ca un făcut, la ceas aniversar, expiră termenul de două săptămâni fixat de şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, în care trebuia remediată problema comunicării dezastruoase dintre comisarul-şef Dumitru Catană şi o parte a mass-media locală.sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *