Stiri Constanta 22 aprilie 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Ce firme au ieşit din schema cu pachetele bătrânilor

Printre societăţile care au furnizat anul trecut produse pentru pachetele bătrânilor constănţeni şi care nu se mai află acum printre câştigătorii licitaţiilor organizate pentru ulei, pui, zahăr, făină şi orez regăsim SC Argus SA Constanţa, SC Grup Petrol Maritim SA, SC Corado Cominvest SRL şi Dobre şi Fiii Logistics SRL, toate din Constanţa

Mărfuri nedeclarate, descoperite de vameşii constănţeni

Astăzi, lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanţa Sud, acţionând în baza analizei de risc, au selectat în vederea efectuării controlului fizic un container sosit din Los Angeles, USA, pentru o persoană fizică cu domiciliul în Maramureş.

20 de zile după gratii pentru finul lui Cristel

Eldis Nasurla, finul cunoscutului Cristel şi, totodată, consilier local din partea PSD în comuna Valu lui Traian, rămâne în spatele gratiilor pentru 20 de zile. Magistraţii Tribunalului Constanţa, în completul format din preşedintele Monica Laura Tănase şi judecătoarele Antoaneta Ardeleanu şi Nermin Apzait, au respins recursurile promovate în caz.

Drumurile din Bărăganu, „confiscate" de PSD

„Probabil vor să facă şi cu aceste drumuri cum au făcut în campania trecută cu căminele culturale. Le-au luat în administrarea lor, au rezolvat problema cu firmele lor, au luat banii şi apoi le-au dat din nou în administrarea consiliilor locale"
Consiliul Local Bărăganu s-a întrunit ieri în şedinţă extraordinară şi... ilegală.

Vremea Bucuresti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Judecători cu X3 şi pământuri moştenite

Judecător al Secţiei comerciale din cadrul Curţii de Apel Constanţa şi membru în colegiul de conducere al instanţei, magistratul Nastasia Cuculiş a precizat în declaraţia de avere completată la sfârşitul anului trecut că familia sa deţine în total trei apartamente, două în Tulcea şi unul în Constanţa. De asemenea, judecătoarea a precizat că are un BMW X3 luat în leasing. La rândul său, magistratul Maria Uzună, din cadrul Secţiei penale a aceleiaşi instanţe, a declarat că este proprietară pe trei pământuri, dintre care două intravilane, două apartamente şi un Opel Vectra.

Protocolul USL de la Peştera, semnat de responsabilii de zonă
Vrabie - „Este grav. Nu mai contează voinţa organizaţiilor locale"

Din cele 14 organizaţii convocate ieri să semneze protocolul de colaborare USL, singurele care nu au fost prezente sunt cele de la Peştera, care nici măcar nu fuseseră consultate, aşa cum a declarat primarul comunei, Valentin Vrabie.

Nicuşor ambalează bugetul judeţean pentru campanie

Instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu a demarat o serie de licitaţii pentru construcţia, reabilitarea şi modernizarea unor obiective de investiţii din judeţ, lucrările puse la bătaie până în prezent totalizând aproximativ 150 de miliarde de lei vechi

Când s-a rupt firul în procesul Babuş la Curtea de Apel Constanţa

Cu achitări aproape nesperate obţinute de la Curtea de Apel pentru toţi suspecţii, avocaţii directorilor din administraţia publică locală Constantin Babuş, Marius Tărcatu şi Ionel Pilat sunt nevoiţi s-o ia de la capăt cu apărarea, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie le-a dat verdictul peste cap. Foarte interesant, la o primă vedere s-ar părea că magistraţii Curţii Supreme au fost de părere că procesul s-a desfăşurat bine la Constanţa, cel puţin până la termenul din 27 octombrie.

sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *