Stiri Constanta 23 mai 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Percheziţii acasă la Banias şi la Mironescu

În aceste momente se efectuează percheziţii acasă la senatorul PDL Mircea Banias şi la secretarul general al MAI, Laurenţiu Mironescu. Din câte se pare, verificările nu ar avea legătură cu scandalul vameşilor, cu o fraudă petrolieră.

Afacere privată susţinută din bani publici. Contract de 3,7 miliarde pentru Confortul SOTI Cable Neptun

Televiziunea de casă a PSD Constanţa a mai împuşcat un contract consistent pe bani publici
SC Confort Urban SRL a parafat recent o înţelegere contractuală în valoare de aproximativ 3,7 miliarde de lei vechi fără TVA cu SC SOTI Cable Neptun SRL.

Reţinut pentru 24 de ore pentru că şi-a ucis soţia. Autorul accidentului de la 23 August a mai avut probleme cu poliţia?

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în dosarul accidentului rutier mortal produs în urmă cu două seri în curba de la 23 August, cunoscută ca şi „Curba morţii". Ieri, autorul accidentului, un bărbat de 63 de ani, din Mangalia, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Gimnasta Bianca Matei, aur la Campionatul Naţional de Juniori

Bianca Matei a reprezentat cu succes Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 la Campionatul Naţional pe Echipe şi Individual Juniori IV, de unde s-a întors cu medalia de aur
Tânăra speranţă de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 din municipiul Constanţa, Bianca Matei, s-a întors cu aur de la Campionatului Naţional pe Echipe şi Individual Juniori IV, care s-a desfăşurat în perioada 19 - 21 mai la Buzău. „Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 a fost reprezentat de Bianca Matei, nivelul I, şi de Ştefania Trofin, nivelul II.

Sediul Fundaţiei Umanitare „Christian Gigi Chiru", binecuvântat de ÎPS Teodosie

Ieri, în jurul prânzului, după slujba de duminică, Înaltpresfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoţi, a sfinţit şi binecuvântat noul sediu al Fundaţiei Umanitare „Christian Gigi Chiru", care şi-a deschis porţile pentru a-i ajuta pe oamenii bolnavi.

Ce averi au senatorul Mircea Banias, fratele Emil Banias si secretarul general al MAI, Laurentiu Mironescu

Senatorul PDL, Mircea Banias, cel care în această dimineaţă a fost adus la sediul DNA pentru audieri nu are tocmai o avere atât de însemnantă, aşa cum arată ultima sa declaraţie de avere, însă nu este una de neglijat.

Gata de nuntă?! Chindie acasă la Nicuşor

Smaranda, fiica lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, împlineşte astăzi 17 ani. Frumoasă, cu bani şi cu apetit pentru cluburile şi cafenelele de fiţe din oraş, Smara, aşa cum o alintă prietenii, este elevă a Liceului Internaţional de Informatică.

Cum a cumpărat Bobeş terenul de la Crazy

Terenul de lângă Teatrul Naţional de Opera şi Balet Oleg Danovski a fost cumpărat de SC Underground Club, firma lui Horaţiu Bobeş şi a lui Daniel Georgescu, de la Primăria lui Radu Mazăre, pe bucăţi

Cine este Mircea-Marius Banias, senatorul PDL care se prezinta cu mesajul: "Ori gasim un drum, ori facem unul"

Senatorul democrat-liberalul Mircea-Marius Banias, care a fost dus luni dimineata la DNA intr-un dosar de contrabanda si evaziune fiscala, este un personaj de numele caruia se leaga mai multe afaceri controversate.sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *