Stiri Constanta 3 mai 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Seful IGPR si procurorul general al României vin la Constanta

Potrivit unor surse, seful Inspectoratului General al Politiei Române, chestorul Liviu Popa, procurorul general al României, Laura Codruta Kovesi si Ioan Dascalu, secretar de stat în cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, se vor afla azi la Constanta.

Municipiul Constanta si o parte din zona limitrofa ramâne fara apa

O mare parte a locuitorilor municipiului Constanta nu vor beneficia de apa rece si apa calda de marti, 3 mai, noaptea, pâna miercuri, 4 mai, seara, la ora 21,00. Pentru executarea unor lucrari de remediere a unei avarii în statia de pompare Palas, cât si înlocuirea unui tronson din conducta principala de alimentare cu apa de diametru 800 mm, S.C. RAJA S.A.

Ilknur Pintilie acuzata de plagiat

Dupa ce acum cateva saptamani o reporterita a Realitatea TV a adus cote inimaginabile de audienta cu o baba care a lesinat extrem de veridic in timpul unui direct, iata ca acum corespondetele de stiri din toata tara incearca sa copieze reteta plina de succes in speranta ca vor atinge si ele aceleasi performante. Astfel in timpul unui direct din Vama Veche, reporterita din situatii conflictuale de razbel Ilknur Pintilie a incercat simularea unui lesin in direct.

Nasu` mare Adi Minune l-a cununat pe Pitbull

Manelistul Adrian Minune a fost nas luni, la Constanta. Manelistul i-a pus pirostriile lui Marius Aurel Mihai, unui cunoscut om de afaceri local, cunoscut sub numele de „Pitbull". Dupa nunta, a urmat botezul fiicei lui Pitbull.

Primarul Matei vrea gradina zoologica si doua hoteluri pe terenul de la SC Legmas SA

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, are planuri mari pentru terenul din afara orasului, unde îsi are sediul firma pe care o detine, SC Legmas SA. În scurt timp, poarte chiar anul acesta, edilul navodarean vrea sa faca, pe o suprafata de teren viran nefolosita, o gradina zoologica, unde sa aduca animale nemaiîntâlnite. De altfel, se stie pasiunea primarului pentru animalute de tot soiul, anul trecut, în ferma sa ajungând pauni si veverite, alaturi de mai vechiul „locatar" strutul Rocco.

Andreea Alis Maceac s-a „facut" patroana

Andreea Alis Maceac, una dintre vedetele autohtone care a chemat în instanta Serviciul Politiei Rutiere Constanta, îsi deschide salon de coafura si înfrumusetare. Astfel, potrivit Monitorului Oficial al României, Andreea Alis Maceac conduce, de una singura, societatea comerciala Alice Future SRL.

Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi la Primaria Constanta

Camera de Conturi Constanta a facut public Raportul privind finantele publice locale pe anul 2009. Acesta prezinta rezultatele activitatilor de audit si control desfasurate, în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2010, de catre Camera de Conturi Constanta asupra modului de formare, de administrare si de întrebuintare a resurselor financiare ale statului si ale sectorului public în exercitiul financiar al anului 2009, în conformitate cu Programul de activitate pe anul 2010, aprobat de Plenul Curtii de Conturi, la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale.

Investitii de anvergura în sase comune constantene

Luna aceasta vor lua startul o serie de lucrari importante pentru unele comunitati locale din judetul Constanta, semn ca se va da drumul la bani pentru investitii.
Iata, în cele ce urmeaza, câteva dintre cele mai importante obiective de investitii care urmeaza sa se realizeze în viitorul apropiat în judet.

Planul de reorganizare al Petromin, o „bascalie româneasca"

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, în calitate de actionar majoritar al Companiei Nationale Maritime Petromin SA, care se afla în insolventa, a propus-o pentru functia de administrator special pe Ionela Irina Grigorescu. Potrivit directorului general al Petromin, Florentin Chiforeanu, aceasta este „o fatuca fara experienta profesionala", care va trebui sa întocmeasca planul de reorganizare al institutiei.

sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *