Stiri Constanta parcare politia cj pdl paza apa calitate mare mazare pensie militara

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Aşa îşi parchează limuzina comisarul-şef Niţoi?

Şoferul unui automobil marca Audi, model A4, a fost sancţionat de poliţiştii constănţeni, după a fost prins parcându-şi limuzina într-un loc nepermis, mai exact pe scuarul de pe bulevardul Mamaia din apropierea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Potrivit unor surse avizate, autoturismul în cauză ar aparţine comisarului-şef Cristinel Niţoi, fostul adjunct al Poliţiei Neptun.

Prima şedinţă a Consiliului Judeţean pe 2011

Consilierii judeţeni se întrunesc în prima şedinţă pe anul acesta joi, 27 ianuarie, începând cu ora 13.00, în aula mare a Bibliotecii Judeţene Constanţa.

Interimatul la PDL Constanţa s-ar putea prelungi încă un an

Democrat-liberalii constănţeni aşteaptă astăzi ca liderii centrali ai partidului să-şi exprime punctul de vedere referitor la problemele interne din PDL Constanţa.

Titi Giurcă - „Nu vom vinde în niciun caz chiloţi"

Şeful Direcţiei de Pază a Judeţului şi administrator al Diviziei de Pază coordonează două noi afaceri înfiinţate la începutul lui 2011, dintre care şi o firmă privind comerţul cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei

Cu cine a fost coleg la Academia Navală noul director general al CN APM

Şeful Administraţiei Porturilor Maritime a fost coleg de secţie cu primarul din Voluntari, Costel Florentin Pandele, acesta fiind soţul realizatoarei de emisiuni televizate Gabriela Vrânceanu Firea

RAJA distribuie apă potabilă de cea mai bună calitate

„RAJA îi va acţiona în instanţă atât pe abonatul care a acuzat compania, cât şi pe cel care a poluat reţelele interioare, solicitând daune morale şi plata cheltuielilor efectuate cu deplasarea echipelor de intervenţie şi a analizelor de laborator"
La dispeceratul societăţii RAJA SA din Medgidia s-a înregistrat, în seara de 19 ianuarie a.c., o reclamaţie venită din partea unui abonat de pe strada Stejarului, de la nr. 18.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Astăzi aflăm ce şanse are PDL Constanţa la localele din 2012

Liderii de la centru ar trebui să clarifice astăzi situaţia internă din organizaţia de la malul mării . Surse din interiorul filialei susţin că o nouă amânare a discuţiilor ar însemna că centrul şi-a asumat deja pierderea organizaţiei

Decebal Şerban, stăpânul terenului de pe malul mării, fost consilier al omului lui Mazăre

Bărbatul care a provocat scandalul de vineri de pe strada Mircea cel Bătrân nu este un necunoscut, aşa cum ar fi vrut să pară. Domnul Şerban, aşa cum s-a prezentat, se numeşte de fapt Decebal Şerban, şi a fost consilierul personal al PSD-istului Valentin Preda, în perioada în care acesta a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Genocidul pensionarilor militari continua

Preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), col. (r) Mircea Dogaru, a cerut demisia celor responsabili în privinţa recalculării pensiilor militarilor. Reacţia a venit la scurt timp după ce, sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu a declarat că hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privind recalcularea pensiilor militare „trebuie respectată, nimic în afara hotărârii Înaltei Curţi nu poate funcţiona“.

Şoferii, neputincioşi în faţa marilor producători petrolieri

În ultimii ani, tot mai mulţi români au ieşit în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de condiţiile din ce în ce mai grele de trai. Dacă, până acum, majoritatea protestelor erau, însă, organizate de liderii sindicali, în prezent, România asistă la o nouă formă de protest: cea a omului de rând, al cărui buzunar este afectat de preţurile prea mari, comparativ cu veniturile. Şoferii din marile oraşe ale ţării au continuat seria protestelor îndreptate împotriva producătorilor de produse petroliere.

Eşec guvernamental

Iminenta lăsare a românilor în afara spaţiului Schengen îi oferă din nou prilejul liderului social democraţilor să pună „tunurile” pe actuala conducere a statului, pe care o face responsabilă de acest eşec răsunător.

Consumatorii de energie…

Specialiştii sunt de părere că internetul şi telefonul mobil sunt mari consumatori de energie. Atât navigarea pe internet, cât şi convorbirile interminabile la telefonul mobil obosesc organismul, solicitând atenţia. Dacă orele de somn nu sunt respectate, ceasul biologic va fi dereglat, astfel că orele pierdute în timpul săptămânii nu pot fi recuperate la final de săptămână.
 
Riscul sarcinilor apropiate

Un studiu realizat pe 600 de mii de familii scoate la iveală riscurile în cazul femeilor care rămân însărcinate în decurs de un an de la momentul în care au născut. Potrivit Daily Mail, studiul mai arată că noul membru al familiei prezintă o triplă predispoziţie să sufere de autism.
     
Coaja de portocală „luptă” cu cancerul

Unele studii evidenţiază importanţa fructelor, dar şi a cojilor. De exemplu, sunt specialişti care recomandă consumul cojii de portocală, ea fiind un excelent medicament. De exemplu, se recomandă consumul de coajă de portocală dacă avem probleme cu digestia, dar şi cu colesterolul.

sursa: telegrafonline.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *