Stiri Constanta prefect constanta pc mangalia masini constanta impozite 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Palaz a constatat o altă ilegalitate în curtea lui Nicuşor Constantinescu

Aşa cum a anunţat în urmă cu câteva zile, prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a atacat ieri la Tribunalul Constanţa, în contencios administrativ, hotărârea nr. 404/2010, adoptată în ultima şedinţa de Consiliu Judeţean, referitoare la stabilirea destinaţiei spaţiilor din blocul L4 situat în municipiul Constanţa, aleea Magnoliei nr. 2, deţinute de angajaţii Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovschi

Maşina condusă de juniorul Olan, înregistrată pe firma şefului PC Mangalia

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa continuă cercetările în dosarul accidentului rutier mortal, eveniment înregistrat în urmă cu trei seri pe raza municipiului Constanţa. Bogdan Viorel Olan, de 23 de ani, şoferul maşinii care i-a lovit pe cei doi pietoni, este fiul lui Vasile Olan, preşedintele PC Mangalia, informaţia fiind confirmată şi de oamenii legii.

La Năvodari vor fi taxe şi impozite mai mici

Primarul Nicolae Matei îi înştiinţează pe năvodăreni că în 2011 vor achita anumite taxe şi impozite locale mai mici decât anul trecut. Edilul năvodărean a precizat însă că nu toate birurile vor fi micşorate, cele mai multe urmând să rămână la nivelul din 2010


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Gheorghe Bosînceanu: „Pot să arăt cum am făcut şi ultimul dolar“

Tulburi şi învolburate sunt apele oceanului planetar - ocean care pentru armatorul constănţean Gheorghe Bosînceanu este terenul de business. Însă nu a fost întotdeauna aşa, iar românul cu cele mai importante afaceri în shipping crede că furtuna este pe sfârşite, deşi la linia orizontului par că se adună alţi nori întunecaţi.

Proprietarul misterios al terenului de pe Mircea

Decebal Şerban a fost consilierul personal al lui Valentin Preda, actualul consilier personal al primarului Radu Mazăre. La finele săptămânii trecute, mai mulţi locatari din zona străzii Mircea cel Bătrân, din blocurile MF 2, MF 3 şi MF 4, şi-au declarat nemulţumirea din cauza unui proiect care le va perturba vieţile.

Centru multifuncţional în localitatea Tuzla

In centrul localităţii Tuzla se va construi un centru multifuncţional. Noul obiectiv va fi amplasat chiar în perimetrul în care este situat actualul Cămin cultural. Centrul multifuncţional, care va funcţiona şi pe post de casă de cultură, va fi ridicat cu fonduri de dezvoltare urbană atrase de Zona Metropolitană. Valoarea investiţiei se cifrează, potrivit primarului Constantin Micu, la 500.000 de euro.

Şef de post, transformat în acuzat: „Mafia de la Rutieră" se întoarce

Elvid Daniel Babalîc este suspectat că ar fi primit un telefon de la agentul şef adjunct Cristian Nazarovici, care ar fi încercat să intervină pentru un şofer din Mangalia

Boc l-a schimbat pe Laurenţiu Mironescu de la Interne

Primul-ministru Emil Boc l-a înlocuit, marţi, în funcţia de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) pe democrat-liberalul Laurenţiu Mironescu cu generalul Pandelea Pelmuş, prin două decizii publicate în Monitorul Oficial.

Primarul din Bărăganu va fi înmormântat azi

Social-democratul Constantin Benţea, a încetat din viaţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Edilul în vârstă de 78 de ani a suferit un atac cerebral.
Potrivit reprezentanţilor PSD Constanţa, Benţea fusese internat în urmă cu o lună într-un spital din Bucureşti.

sursa: ziuaconstanta.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *