Stiri Covasna 27 aprilie 2011

Stiri Covasna  |  0 comentarii

Bunătăti uriase de Zilele Sfântu Gheorghe

Pâine secuiască de 20 de kilograme si un tort de 550 de kilograme la aniversarea a 550 de ani de atestare urbană
Cea de-a 20-a editie a Zilelor Sfântu Gheorghe va fi marcată în acest an nu doar prin faptul că multe dintre evenimentele cuprinse în program se vor mula pe cei 550 de ani de atestare documentară urbană a orasului ci si printr-o diversitate de noi actiuni si noi locatii.

Studiu pe inteligenta economică a tinerilor la Sfântu-Gheorghe

Studiul este o premieră pentru judetul Covasna si se va derula în sapte licee din municipiu. Asociatia Junior Business Club Covasna demarează începând de astăzi un studiu referitor la cunottintele si înclinatiile spre economie ale absolventilor de liceu din judet. Studiul este axat pe inteligenta economică a celor care termină anul acesta clasa a XII-a si clasa a XIII-a si se va derula pe baza unor formulare realizate de membrii Asociatiei, în colaborare cu Extensia de la Sfântu-Gheorghe a Universitătii Babes-Bolyai Cluj Napoca.

Vremea Bucuresti                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Pasti mai calm decât în anii trecuti

Sărbătorile Pascale care s-au încheiat au fost unele mai linistite si cu mai putine evenimente nefericite în comparatie cu anii trecuti, însă acest lucru nu înseamnă că zilele trecute au fost unele complet lipsite de actiune. În vreme ce Serviciul de Ambulantă Covasna a răspuns la peste 170 de solicitări de urgentă, la Spitalul Judetean de Urgente (SJU) Sfântu Gheorghe s-au născut în jur de zece bebelusi în zilele de Pasti.

Somajul a ajuns la 9%

Judetul Covasna continuă să se mentină în topul judetelor cu cea mai ridicată rată a somajului, aceasta fiind în prezent de 9%, doar judete precum Buzău si Mehedinti – 9,4%, Teleorman – 10% si Vaslui- 11% reusind să ne depăsească.

Dansul, celebrat la Sfântu Gheorghe în fata Teatrului

Vineri, cu începere de la ora 17, circulatia autovehiculelor va fi oprită timp de 10 minute pe strada din fata Teatrului. Data
de 29 aprilie, Ziua Mondială a Dansului, va fi marcată la Sfântu-Gheorghe în centrul orasului, printr-o actiune pusă la cale de Clubul de Dans Blue Moon.

Annamari Dancs va reprezenta România la gala aniversară a TeleUniverso

În data de 1 Mai, canalul de televiziune TeleUniverso-Viva l’Italia va marca printr-un spectacol de gală aniversarea a 33 de ani de la înfiinţare. Evenimentul va avea loc în frumoasa staţiune mediteraneană Terracina.

sursa: covasnamedia.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *