Stiri Craiova 10 mai 2011

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Mititelu: Eu sunt vinovat!

Adrian Mititelu a admis că şansele ca Universitatea să se mai salveze de la retrogradare sunt inexistente şi şi-a asumat pe deplin eşecul. Vizibil afectat de iminenta retrogradare a Universităţii, Mititelu le-a cerut scuze suporterilor.

Regele Mihai anunţă “ruperea tuturor legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern”

Regele Mihai I a anunţat că, începând de marţi, toate legăturile istorice şi dinastice dintre Casa Regală a României şi Casa Princiară de Hohenzollern iau sfârşit, se arată într-un document publicat în data de 10 mai pe site-ul Casei Regale a României

Angajaţii, maziliţi la azil

Directoarea Dina Popa susţine că personalul rămas este în conformitate cu legea: un angajat la doi bolnavi. Căminul pentru Per-soane Vârstnice din Craiova va avea începând de astăzi doar 152 de angajaţi, ca urmare a Hotărârii de Consiliu Local 47/2011, aprobată în şedinţa extraordinară din 10 februarie a. c. Pe lângă veştile proaste, autorităţile promit să reabiliteze clădirea cu fonduri europene.

Vremea Craiova                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ziua Independenţei României, cinstită în Bănie

Instituţia prefectului judeţului Dolj a organizat ieri o ceremonie publică pentru a celebra Ziua Independenţei de Stat a României şi Ziua Victoriei Naţiunilor Unite.

Braconieri piscicoli, prinşi cu ajutorul razelor X

Patru persoane au fost prinse în flagrant în timp ce intrau ilegal în incinta unei ferme piscicole. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare au prins în flagrant, cu ajutorul autospecialei de termoviziune din dotare, patru persoane, care intraseră ilegal în incinta unei ferme piscicole aflate la malul Dunării, pe direcţia localităţii Izvoarele, cu scopul de a fura peşte.

Mobilizare generală la miting, în 14 mai, împotriva PDL

Românii sunt chemati la miting împotriva PDL de către Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) şi în Rezervă, chiar în ziua de începere a Convenţiei naţionale care va alege preşedintele partidului. Colonelul Mircea Dogaru, preşedintele SCMD, a propus, în numele sindicatului, organizarea unui miting în faţa Sălii Palatului, unde are loc întrunirea PDL.

sursa: editie.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *