Stiri Craiova 23 mai 2011

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

«Casa Verde», start de Ziua Copilului

Veşti bune pentru românii care vor să-şi doteze locuinţele cu panouri solare sau instalaţii de producere a energiei termice pe bază de biomasă. Potrivit ministrului Mediului şi Pădurilor, startul programului «Casa Verde» pentru persoane fizice pentru anul 2011 se va da la data de 1 iunie.

Razie locala pentru combaterea muncii la negru

Noul Cod al Muncii, adoptat prin asumarea răspunderii, a intrat în vigoare la data de 2 mai a. c. şi prevede sancţiuni severe împotriva muncii la negru. Odată cu modificarea Codului Muncii, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj au efectuat controale în vederea identificării şi combaterii muncii nedeclarate.

Centrele multifunctionale, anticamera spitalelor

Consiliile judeţene sau locale vor putea înfiinţa centre de sănătate multifuncţionale, ca unităţi fără personalitate juridică, în structura spitalelor judeţene sau municipale, în localităţile în care nu există unităţi sanitare cu paturi. Acest lucru va putea fi posibil potrivit proiectului de ordonanţă de urgenţă publicat, la sfârşitul săptămânii trecute, de către Ministerul Sănătăţii, care se referă la modificarea art. 5 din  Ordonanţa Guvernului nr. 70/2002, privind administrarea unităţilor sanitare publice de interes judeţean şi local.

Mazilu, candidatul UNPR pentru preşedinţia CJ Vâlcea

Oprea a participat, la  sfârşitul săptămâ nii, la inaugurarea  oficială a sediului UNPR, din Râmnicu Vâlcea, şi a profitat de ocazie pentru a anunţa candidatura lui Constantin Mazilu la şefia CJ Vâlcea. La întâlnire au participat şi liderii PDL Vâlcea, care se află deja de aproape o lună într-o alianţă cu UNPR-ul.


Vremea Craiova                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ştiinţa a pierdut ultima partidă a sezonului şi a încheiat în genunchi un campionat dezamăgitor, ce a adus a doua retrogradare din istoria clubului.

Pe un stadion aproape gol, Universitatea a dat ultima reprezentaţie pe prima scenă fotbalistică a ţării în acest sezon. Meciul cu Gaz Metan a fost cel mai lung din acest an, o furtună puternică trimiţând echipele la cabine preţ de două ore. Alb-albaştrii vor evolua de la toamnă în liga secundă, însă conducerea clubului promite o revenire cât mai rapidă în Liga I, chiar după un singur sezon de B.

Călătoria cu trenul pe ruta Bucureşti-Constanţa se înjumătăţeşte!

Durata călătoriei pe calea ferată pe relaţia Bucureşti-Constanţa va fi, în iunie, de 2 ore şi 50 de minute, urmând ca, din 15 iulie, după finalizarea lucrărilor pe mai multe secţiuni CF, aceasta să se reducă la 2 ore şi 30 de minute, au declarat reprezentanţii CFR SA.

Cele mai bune joburi şi salarii în turism

O ospătăriţă câştigă maximum 400 de euro pe lună, într-un oraş de provincie, în timp ce în Cipru este remunerată lunar cu cel puţin dublu, în Spania, cu cel puţin 1.000 de euro, iar în Germania, cu cel puţin 1.200 de euro, în condiţiile în care angajatorul din străinătate asigură cazarea şi masa candidaţilor recrutaţi.

Pustai: Mai greu decât pare

Universitatea întâlneşte sâmbătă pe Gaz Metan Mediaş, într-un meci în care doar oaspeţii vor avea un motiv serios de a lupta pentru cele trei puncte. Tehnicianul “găzarilor”, Cristi Pustai, speră ca elevii săi să se impună, pentru a avea şanse la un loc de Europa League.

Telefoanele mobile afectează fertilitatea bărbaţilor

Telefoanele mobile afectează fertilitatea bărbaţilor. Bărbaţii care îşi propun să devină părinţi ar face bine să vorbească mai puţin la telefonul mobil, recomandă un grup de experţi de la University of Saskatchewan din Canada.

S-a sinucis aruncându-se în Jiu cu un rucsac cu pietre de gât

Eleva eminentă dată disparută patru zile de acasă. S-a sinucis aruncându-se în Jiu cu un rucsac cu pietre de gât
Eleva eminentă din Târgu Jiu care a dispărut de acasă în urmă cu patru zile, după ce i-a trimis unei colege un mesaj de adio, a fost găsită moartă, duminică dimineaţă, în apele râului Jiului.

Centrele multifunctionale, anticamera spitalelor

Consiliile judeţene sau locale vor putea înfiinţa centre de sănătate multifuncţionale, ca unităţi fără personalitate juridică, în structura spitalelor judeţene sau municipale, în localităţile în care nu există unităţi sanitare cu paturi.sursa: editie.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *