Stiri Dolj basescu crima judecata fumat tigari proces educatie fotbal spital

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Băsescu: Cerem aderarea României la Spaţiul Schengen în baza regulilor stabilite

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, că România cere ca aderarea sa la Spaţiul Schengen să se facă în baza regulilor convenite prin tratatele UE şi să nu fie tratată discriminatoriu, subliniind că nu există nici cel mai mic indiciu că România ar genera riscuri privind fluxurile migratorii ilegale.

Recursul în cazul principalului suspect al crimelor de la Cernavodă a fost suspendat

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au suspendat, joi, judecarea recursului împotriva măsurii arestării preventive formulat de principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Cernavodă, Giani Deli-Iorga, pentru că avocata acestuia a depus o cerere de recuzare a completului de judecată.

Fumatul produce dureri de spate

Lucraţi într-un birou şi durerea de spate nu vă dă pace, însă daţi vina pe scaunul pe care staţi ore în şir. E posibil ca şi scaunul să fie de vină, însă cel mai probabil în cazul în care sunteţi fumător motivul este acesta.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

O absolventă de “Spiru Haret” a câştigat procesul cu Ministerul Educaţiei

O absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii "Spiru Haret" a câştigat procesul intentat Ministerului Educaţiei şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, după ce în vara lui 2010 i s-a interzis să participe la examenul de titularizare organizat la Buzău.

Recursul în cazul principalului suspect al crimelor de la Cernavodă a fost suspendat

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au suspendat, joi, judecarea recursului împotriva măsurii arestării preventive formulat de principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Cernavodă, Giani Deli-Iorga, pentru că avocata acestuia a depus o cerere de recuzare a completului de judecată. Potrivit magistraţilor, judecarea recursului va fi suspendată până când va fi analizată şi soluţionată cererea de recuzare.

sursa: editie.ro

Găman şi Bărboianu, prinşi la mijloc în războiul dezlegărilor în alb

Cei doi jucători au plecat noaptea din hotelul unde erau cazaţi la Băile Govora, declanşând un nou război între Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă.

Deputatul Liana Dumitrescu, în stare gravă la spital

Deputatul Liana Dumitrescu a suferit marţi noaptea un atac cerebral şi a fost internată în Spitalul Elias din Capitală. Astăzi, când împlineşte 38 de ani, deputata este în stare staţionară, dar critică, la clinica de terapie intensivă a Spitalului Elias din Capitală, unde ieri a fost supusă unei intervenţii neurochirurgicale, potrivit reprezentanţilor spitalului.

Universitatea Craiova a anunţat că Bărboianu şi Găman şi-au depus actele la LPF

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, pe site-ul oficial, că aseară târziu jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu şi-au depus la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) documentele necesare pentru a deveni liberi de contract.
Gruparea craioveană susţine însă că acordurile de încetare a raporturilor contractuale deţinute de aceştia sunt false.

30 de spectatori la antrenamentul Universităţii Craiova de la Govora

Aproximativ 30 de persoane au asistat la antrenamentul efectuat de Universitatea Craiova în această dimineaţă la Govora. Localnicii prezenţi la stadion susţin că le-a trezit interesul pentru Ştiinţa scandalul generat de  "fuga" celor doi jucători din cantonament (Găman şi Bărboianu).

Adolescenţi, prinşi cu arme albe

O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, fiind ieri după-amiază în patrulare pe raza secţiei 4 Poliţie a municipiului Craiova, s-a sesizat din oficiu despre faptul că în faţa Şcolii Generale nr.39  din Craiova, se afla un tânăr, în vârstă de aproximativ 16 ani, care avea asupra sa o armă albă.

Bunuri în valoare de 50.000 de euro, confiscate de poliţiştii craioveni

Poliţiştii craioveni au confiscat ieri, în urma unei percheziţii, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 50.000 euro. Lucrători ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj - Serviciul de Investigarea Fraudelor, împreună cu luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă şi cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I., au efectuat ieri o percheziţie domiciliară în municipiul Craiova.

sursa: gds.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *