Stiri Dolj job agricultura medic informatica hotel profesor conflict buget sua

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Locuri de muncă în sectorul agricol din Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2011 bursa locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol din Danemarca.

Medicii trebuie să suporte costurile informatizării cabinetelor medicale

Medicii de familie sunt puşi la cheltuială. Autorităţile vor ca toţi furnizorii de servicii să suporte costurile pentru realizarea sistemului informatic pentru a utiliza cardul naţional, dar şi reţeta electronică.

Naşul Sandu, la catedră, la Târgu Jiu

Consfătuirea, la care vor lua parte 10 membri marcanţi ai FRF, în frunte cu Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu, Mircea Rădulescu şi Vasile Avram, va avea loc la hotelul “Parc” din Târgu Jiu.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Un profesor a fost lovit într-un conflict între elevi

Un profesor de la un liceu din municipiul Caracal, din judeţul Olt, a ajuns, vineri după-amiază, la spital, după ce a fost lovit din greşeală cu pumnul în faţă în momentul în care încerca să aplaneze un conflict izbucnit între mai mulţi elevi ai unităţii de învăţământ.

Viitorul sumbru al bugetului SUA: doar opt cenți cheltuiți la fiecare dolar strâns

Cheltuielile pe asistenţă socială, asistenţă şi asigurări medicale, precum şi cele cu dobânzile vor reprezenta 92% din veniturile guvernamentale în 2020. Noţiunea de guvern minimal ar putea căpăta un nou înţeles, din moment ce 8 cenţi din fiecare dolar vor trebui să acopere cheltuielile imense ale armatei, aviaţiei, FBI şi a altor zeci de agenţii şi organisme federale, se arată într-un raport a Biroului Guvernamental de Contabilitate, citat de CNNMoney.

Ziua Unirii, sărbătorită cu proteste la Craiova

Manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române sunt în plină desfăşurare la această oră în faţa Primăriei din Craiova.

12 şcoli închise din cauza zăpezii

Elevii de la 12 şcoli din judeţul Buzău nu vor merge la ore, luni, din cauza ninsorii care a blocat drumurile. Decizia de închidere temporară a unităţilor de învăţământ a fost luată de Inspectoratul şcolar.

sursa: editie.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *