Stiri Dolj sport parcare dolj politia dolj psd pnl proteste benzina gripa porcina

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Stagiu de 5 stele

Reveniţi ieri din cantonamentul de şapte zile de la Govora, “juveţii” au primit din partea conducerii tehnice două zile libere. Vineri, delegaţia Ştiinţei se va îmbarca spre Antalya, urmând a zăbovi pe pământ turcesc preţ de aproape trei săptămâni, până în data de 15 februarie.

Parcare subterană de 1.000 de locuri pe bani europeni

Primăria vrea să obţină 20 de milioane de euro în vederea amenajării unei parcări sub parcul de la Teatrul Naţional. Planul iniţial de a concesiona subteranul unei fi rme care să încaseze bani pe 1.000 de locuri de parcare a fost abandonat de municipalitate.

A crescut limita de viteză pentru autoturisme

Poliţia Română a decis ca în 88 de localităţi din ţară limita de viteză pentru autoturisme să crească de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A şi B. Cei de la Rutieră au considerat că riscul producerii unor evenimente grave pe aceste drumuri a scăzut.

Pandurii testeaza un brazilian

Conrado Oliveira are 21 de ani şi a jucat doar în Seria D în Brazilia şi la nivelul campionatelor regionale şi este unul dintre jucătorii brazilieni care vor fi testaţi de Pandurii în următoarele săptămâni.

PSD votează alianţa cu PNL pe 4 februarie într-un Consiliu Naţional

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat miercuri că pe 4 februarie se va întruni Comitetul Executiv Naţional al partidului pentru a decide asupra alianţei cu PNL şi PC, iar a doua zi, pe 5 februarie va avea loc Consiliul Naţional al PSD.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Protestele la pompă, justificate: ANAF susţine că preţurile carburanţilor au crescut nejustificat

Preţul carburanţilor la pompă a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fără a fi determinat de evoluţia cotaţiilor de bursă la ţiţei, cursul valutar şi taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, câştigurile nefiind reflectate corespunzător.

Eşecul care îngrijorează

Roş-albastrele au fost învinse de Debrecen, echipă care ocupă locul trei în campionatul maghiar. Amicalul din Ungaria a fost ultimul prilej pentru antrenorul Peter Kovacs de a-şi testa jucătoarele  înaintea startului grupelor principale din Liga Campionilor, programat pe 6 februarie, acasă, cu Buducnost. În minutul 13, gazdele conduceau cu 10-6, dar Olt-chim a revenit puternic şi a condus la pauză cu 19-17.

Primul caz de gripă nouă în Craiova

Direcţia de sănătate Publică Dolj a anunţat într-un comunicat de presă că în ultima săptămână au fost înregistrate două cazuri suspecte de gripă, 1151 cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare şi 501 cazuri de pneumopatii. Din cele două cazuri, la unul rezultatul probelor investigate la Institutul Cantacuzino Bucureşsti a fost pozitiv pentru virusul gripal AH1. Cazul a fost înregistrat la Craiova în ambulatoriu,la grupa de vârstă 0-5 ani.

Comercianţii ar putea fi obligaţi să specifice pe carnea de porc dacă e autohtonă

Comercianţii ar putea fi obligaţi să specifice pe eticheta cărnii de porc dacă aceasta e autohtonă sau de import. Ideea aparţine patronatului din domeniu, iar ministrul Agriculturii e de acord şi promite că o va lua în calcul.

Profesorii universitari vor fi pensionaţi la 65 de ani, potrivit Legii educaţiei

Profesorii trecuţi de 65 vor putea rămâne în universităţi doar pe baza contractelor de colaboratori. Legea educaţiei cere pensionarea lor la 65 de ani. Aproximativ 2.000 de profesori ar urma să fie pensionaţi doar în acest an.

Alte două cazuri de gripă porcină au fost confirmate la Timişoara şi Galaţi

Gripa nouă revine. La Timişoara, o femeie însărcinată în luna a şasea şi la Galaţi, un băieţel, au fost diagnosticaţi cu virusul AH1N1. Cele două cazuri au fost confirmate marţi, de Institutul Cantacuzino.

Proiect-pilot de integrat rom

Asociaţia Partida Romilor «Pro-Europa» a deschis ieri, la Craiova, Centrul de Resurse pentru Antreprenoriat Social, cu sediul în Calea Bucureşti, bloc R 10, etajul 1, şi a lansat proiectul strategic «Anteprenoriatul  social, o şansă pentru comunităţile de romi», în parteneriat cu Forumul European al Romilor şi Nomazilor.

sursa: editie.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *