Stiri Galati 11 mai 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Încă trei săptămâni: Semnaţi cu GDF sau rămâneţi fără gaze!

Clienţii GDF Suez Energy România mai au la dispoziţie încă trei săptămâni pentru a semna noul contract de furnizare a gazelor naturale, apărut în 2009. În caz contrar, nu mai primesc gaze!

Victorie cu Timişoara şi Galaţiul este campion.Oţelul, cu titlul pe masă!

Cele 3 puncte de la Chiajna, coroborate cu remiza Vasluiului la Astra Ploieşti, netezesc drumul formaţiei antrenate de Dorinel Munteanu către cel mai frumos vis al microbiştilor gălăţeni: tricourile galbene şi permisul pentru grupele Champions League. Meciul cu FC Timişoara, de duminică, a fost devansat cu o jumătate de oră. Biletele se dau de astăzi!

Emil Boc şi Elena Udrea – la Galaţi. Semnături cu cântec şi zâmbete largi

După ce s-a deplasat cu documentele de la Prefectură la Grădina Botanică, unde ministrul Dezvoltării şi premierul participaseră la o întâlnire de lucru a PDL, primarul Dumitru Nicolae a semnat, în prezenţa zâmbitoare a premierului, contractele de finanţare a trei proiecte pentru Galaţi. Acestea se referă la modernizarea Grădinii Publice, a Parcului Rizer şi a Centrului Multifuncţional de Servicii Socio Medicale pentru Persoane Vârstnice şi au o valoare aproximativă de şase milioane de euro.

Performanţă: Dan Dănăilă, argint la Balcaniadă

Dan Dănăilă, elev la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, singurul gălăţean calificat anul acesta la tradiţionalul concurs internaţional dedicat seniorilor, s-a clasat pe locul al 14-lea din 120 de participanţi

Vremea Galati                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Dreptate românească: Trei ani cu suspendare pentru dublu omor

A omorât doi oameni, a fugit de la locul accidentului şi acum este liber. Pe 9 mai, magistraţii de la Tribunalul Galaţi au respins apelul formulat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi împotriva sentinţei prin care Costel Agache era condamnat la 3 ani cu suspendare pentru dublă ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Acţiunile studenţilor medicinişti: Săptămâna Voluntariatului la Galaţi

Societatea Studenţilor Medicinişti din Galaţi (SSMG), în colaborare cu asociaţia „Pro Vobis” din Cluj-Napoca, organizează, în această săptămână, acţiuni prin care să marcheze Săptămâna Naţională a Voluntariatului.

360 de minute pentru O.R.L.: Experienţă australiană la Bălăşeşti

Dr. Corneliu Codreanu: „Cele mai multe dintre cazurile depistate pot fi tratate medico-chirurgical sau prin protezare auditivă”. Duminică neobişnuită, în comuna Bălăşeşti. La Cabinetul Medical Individual dr. Mihaela Petrea, în sălile de aşteptare, la ora 10 când am intrat eu, toate scaunele şi băncile erau ocupate.

Între miere şi fiere: Atacul albinelor nervoase sau înţepături între fraţi?

Doamna Aurora a venit la sediul ziarului cu faţa tumefiată. De la o înţepătură de albină, zice dânsa. Chinuită de dureri femeia a plecat acuzând senzaţii de amorţeală la picioare.

sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *