Stiri Galati 19 mai 2011

Stiri Galati  |  0 comentarii

Sperând să obţină reorganizarea judiciară. Apaterm îşi recunoaşte insolvenţa

Apaterm a cerut Tribunalului Galaţi să declanşeze procedura insolvenţei. Directorul general speră ca instanţa să desemneze un administrator judiciar care să reorganizeze societatea. Reprezentanţii Tribunalului spun, însă, că judecătorii ar putea decide la fel de bine falimentul sau dizolvarea unităţii.

Cu genunchii rupţi, în hârtoape. De ce dau gălăţenii în gropi

Mersul pe jos dăunează grav sănătăţii. Nu, nu s-a întors lumea cu susul în jos, dar legile fitnessului nu se aplică la Galaţi – locul în care eşti la un pas de moarte doar pentru că te-ai avântat să mergi pe stradă (că este cam impropriu să le spui trotuarelor „trotuare” sau carosabilului „carosabil”). O cititoare a „Vieţii libere” a aflat acest lucru pe pielea şi oasele ei. Povestea – în rândurile care urmează.

La amiază, prin Micro 13. Hai să-i snopim pe beţivi!

O fi ceva adevăr în vin, dar numai atunci când licoarea bahică e consumată cu măsură! Dacă aveţi poftă să abuzaţi, măcar faceţi-o în propria casă. În caz contrar, riscaţi să vă bată mai mult decât un gând  sau un vânt de primăvară.

Bucăţica mea din Combinat. Imobiliare printre oţel şi cucuruz

„Vând teren în interiorul combinatului siderurgic” - aşa sună un anunţ publicat la mica publicitate, chiar în „Viaţa liberă”. Pornind de la acest anunţ am reuşit să aflăm că, de fapt, terenul respectiv aparţine unei persoane fizice.

Tribunalul de la Lausanne confirmă standardele. Oţelul, campioană (S)TAS

Sergiu Costin şi compania pot urca în autocarul de Champions League după ce TAS a anunţat ieri că meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 19-a a Ligii I, nu va fi reprogramat. Gabriel Paraschiv a plâns de bucurie la auzul veştii că primul titlu de campioană al Galaţiului nu mai atârnă de niciun fir de aţă.

Vremea Galati                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Tribuna fotbalistică. Cine centrează politic?

Driblinguri, fente, ofsaiduri, lovituri de la 11 metri, faulturi duşmănoase, joc de glezne cât cuprinde… nu vorbeam de fotbal, ci de politică. Fie că sunt cu adevărat sau doar se dau suporteri ai echipei Oţelul, politicienii, indiferent de culoare, ştiu că postura de microbist dă bine la imaginea electorală.

Ce pot căpăta elevii la catedră? Profesor nou, prin mica publicitate

În „Metodologia privind mişcarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar” există, de câţiva ani, o prevedere prin care  profesorii pot face schimb de catedre între ei, prin consimţământ scris, fără să mai treacă prin sesiunea de pretransfer şi fără să aibă domiciliul stabil în localitatea în care vor să se mute.

Apărătorul lui Cioacă este şi al lui Grafian. Elodia de Galaţi?!

OTV-ul a făcut-o celebră pe Elodia, cea niciodată văzută de publicul larg. La fel şi moartea lui Chiaburu din Galaţi, cel răpus la restauratul chinezesc, a fost îndelung comentată la acelaşi post de televiziune.

Acţiune a Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică. Dacă e sâmbătă dimineaţă, e cros

Sâmbătă, la ora 10, începe Crosul Sănătăţii, organizat de Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi. Detalii ne-a oferit directorul-executiv al instituţiei, dr. Valentin Boldea.

Cercetare la Dunărea de Jos. Costumul popular al Euroregiunii

Ieri, la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, s-a lansat proiectul „Costumul popular: unitate şi varietate la Dunărea de Jos”, ce se va derula  până în 2012, având ca aplicant Centrul Cultural şi ca parteneri CJ Galaţi, Organizaţia de Tineret „Noua Generaţie a Europei” din Reni, Ucraina, Secţia Cultură a Consiliului Raional Cahul, Republica Moldova şi Muzeul de Etnografie şi Istorie Naturală din Chişinău, Republica Moldova. Bugetul proiectului este de 89.880 euro (80.120 euro grant, 9.760 euro cofinanţare).sursa: viata-libera.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *